Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot wiosenny 2024r

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Przede wszystkim podziękowania za organizację - Tomek dziękujemy!!
    Milo było zobaczyć Was wszystkich, do następnego!

Udało nam się wrócić bez kąpieli, a do Włocławka tempa pilnował nam Czeczen, który to również przeprowadził krótki wykład praktyczny z fizyki, tłumacząc że dłuższa łyżka jest lepsza niż krótka
    Czyli jak ostatnio, powietrze wybrało wolność w tylnym kole i uleciało.
    Dzięki Czeczen.

Komentarz

Znaleziony przy domku nr 1
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 2 photos.

Komentarz

I ręcznik turystyczny niebieski przy domku nr3

Komentarz

Załączone pliki
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.

Komentarz

To będzie mój ręcznik.....albo raczej to był mój ręcznik
            Tomku - kontakt na PW.

Komentarz

Fotka w lepszej jakości
              Załączone pliki

Komentarz

image0.jpg teraz ok

Komentarz

Witam wszystkich
                  po dokładnych obliczeniach wychodzi na to że zostało nam 400 zł do wykorzystania na następnym zlocie - bardzo mało za prąd było tym razem
                  Niestety mam też przykrą wiadomość dalej nie otrzymałem wpłaty od AdamMotoXTZ750 jeszcze trochę poczekam a potem zacznę być nie przyjemny

Komentarz

Hej, pierwszy raz otwieram forum od naszego spotkania. Rzeczywiście dopiero teraz wróciłem na bazę. Kto jak kto ale w porównaniu do Tereski nie jestem ze stali. Dzisiaj odsypiałem około 15h we własnym wyrku. Ten wyjazd wymaga jeszcze przynajmniej kilkunastu godzin na podsumowania wszystkich spotkań za które serdecznie wszystkim dziękuję !

Łącznie 7dni w trasie
                    Czy trafiłem do domu ?
                    Przypomniałem sobie drogę do siebie.

Jednocześnie podsumowałem elementy swojego planu i zdobyłem kolejny stopień wtajemniczenia w motoryzacji.
                    Historia motocykla zrealizowana własnymi siłami przechodzi na kolejny etap. Realizacja rozbudziła mój apetyt... Mraaw xd

IMG_20240519_194738715-01.jpg

Wojciech Siudmak - Métamorphosis

IMG_20240522_142311391-01.jpg​​

Komentarz

Przelew w drodze. Słyszeliście o DGR. The 2024 Distinguished Gentleman's Ride

Motocykliści z całego świata jadą we wspólnym celu. W niektórych rodzinach pojawiają się przypadki mężczyzn, których to dotyka.

​Moja propozycja to wpłata na konto organizacji ze wspólnego profilu.

Komentarz

Kasa od Adama doszła więc teraz mamy 700zł nadwyżki.
                        co do wpłacenia na wyżej wymienioną akcje niech się wszyscy wypowiedzą, osobiście preferuje lokalne akcje na dzieciaki czy pogorzelców generują bardzo niskie koszta albo wcale i 100 procent trafia do potrzebujących, rocznie przeznaczam na to średnio 1000 zł tu 100 tam 200 i się uzbiera, wszelkie fundacje omijam z daleka bo koszt ich utrzymania zżerają spory procent tego co zbierają

Komentarz

Mi osobiście pasuje twoja propozycja ...lepiej jak zostało , jak miałbyś ze swoich cos dokładać do interesu... odłóż może z tego 50-100zł na wlepki na kolejny zlot ( mogę też zrobić i złożyć zmówienie, jak tym razem) a resztę jak uważasz . to tylko moje zdanie ...
                          a i cos tam posklejałem z fotek i filmów....hehehehehe

Komentarz

Komentarz

i bezpośrednio na youtube...

Komentarz

Pracuję...
                              X