Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Warszawa-Klinika-22.03.12

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Warszawa-Klinika-22.03.12

Wrzuciły pomysł browarzenia nasze forumowe dziewczyny (Gosia i Kasia). Niech więc one zapodadzą więcej informacji

Ja, jako, że mam kilka spraw przy okazji do załatwienia w Wawie deklaruję swoją obecność.
    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

No i ja się chyba też pojawię
    Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

Tak, to prawda

Hej!
      Z Kachą wychodzimy z propozycją Wiosennego Warszawskiego Browarzenia Przy Tenerze w czwartek, 22.III w Klinice na Racławickiej 99 (czyli tam, gdzie kiedyś). Kamil z Kowalem startują o 18, Gosława przybywa w tzw. międzyczasie, Kacha dobija (nas?) ok. 20. Jak widać Erwin i Safi również zawitają!

Przybywajcie wszyscy o której bądź!

Taki termin, bo poniedziałek to ogólnie marny termin, we wtorek nie może Kacha, w środę ja, a w piątek to już znowu bez sensu, natomiast od przyszłego tygodnia ja znowu jestem gdzieś tam gdzieś tam. A miejsce takie, bo ja mam blisko, a Kacha nie ma nic przeciwko

Pozdrawiamy i do zobaczyska,
      Gosia
      Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

mam nadzieję, że Was mimo wszystko nie dobiję
        postaram się być wcześniej

Komentarz

będę będę, ale tak 18.00 do 20.00
          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Ja też przybędę

Komentarz

he he teraz mam transport to i ja powinienem się pojawic
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Będę.
                Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

Ja niestety odpadam mnie w W-wie nie będzie .... Żałuję strasznie .... bo się cholera stęskniłem za Wami
                  Ostatnio edytowany przez Nowy; 185.
                  sigpic

Komentarz

Mamy rezerwację na godz. 18 na hasło XTZ. Następnym razem może być żyrafy wchodzą do szafy

Jeszcze jedna sprawa. W klinice jest ekran lecz bez rzutnika, więc jakby ktoś przyniósł rzutnik, to można by było coś na ten ekran rzucić jakbyśmy chcieli oczywiście cokolwiek oglądać.

Pozdrawiam,
                    Gosia
                    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Pewnie będę i ja!

Komentarz

Hej!
                        Dzięki Safiemu będziemy mieć rzutnik
                        Przynoście foty tudzież filmy do pokazania

Pozdrawiam,
                        Gosława

Komentarz

nie ociągać się !!!
                          i być wcześnie !!!
                          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

ja będę wcześniej, bo po 19:00, ale bardziej już nie dam rady, dozo

Komentarz

Dobra rzutnik rzutnikiem, ale kto weźmie kompa - bo moje maleństwo nie ma CD i generalnie hula w niskiej rozdzielczości, laptop musi mieć jeszcze wyście VGA bo nie wiem czy rzutnik ma HDMI ale to do sprawdzenia.

Żeby nie było tak jak z oglądaniem filmu u Kachy
                              Pozdrawiam operator rzeczonego rzutnika
                              Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

Pracuję...
                              X