Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jesienny XXI zlot 2024

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Jesienny XXI zlot 2024

Cześć kierownicy i kierowniczki. Tak wyszło że ostatnie dni klepie nudę ( szpital i teraz zwolnienie w domu) i tak sobie tu zaglądam i jakieś stare tematy przeglądam , no i tak właśnie doszło do mnie że od wiosennego już półtora miesiąca mija , lato na dobre się zaczęło i duża część myśli o wakacjach , a nie o forum , więc myślę żeby coś zacząć myśleć o jesiennym spotkaniu ( niby czas jest , ale wiadomo lato przeminie szybko i wtedy mało czasu i po łebkach) ...z wyliczeń wyszło mi że to już 21 zlot XTZ
    Informuje też że jako autor tematu , wcale nie wychylam się do osobistej organizacji jesiennego , tylko chcę rozpocząć dyskusję.
    Może ktoś zabawił by się za kierownika tym razem , kto od lat się nie wychylał ....heheheh
    a tak serio , to z wiosennego pamiętam i doniosę że coś Radek z Anetą głośno myśleli czy by nie zrobić .... kiedyś też "Plebania z Sierpca" chciała robić , ale wtedy chyba Czeczen z Solcem się zaproponował....można by do tego Sierpca wrócić... co myślicie ... składać swoje kandydatury na organizację... no i data ( ostatnie września??)
    DYSKUTOWAĆ!!

Siema skoro nic nie robisz i napisałeś pierwszy posta to organizuj 😄🤣

Komentarz

Może zacznijmy od ustalenia jakiejś daty

Komentarz

Wrzesień ?

Komentarz

Proponuję koniec września i może jakoś bardziej w centralnej Polsce może więcej osób przyjedzie.

Komentarz

20-22 lub 27-29 września , byle się z rajdem świetlika nie pokrywało , bo przeklinak będzie miał dylemat...hehehehe... choć tam chyba jeszcze data nie ustalona

Komentarz

U mnie jest zdeponowane 700zł na ten cel- trzeba to wydać

Komentarz

To pierwszy weekend Października proponuję

Komentarz

... ja jeszcze myślałem wysunąć się bardziej na zachód i w okolicy Oławy zrobić zlot - bo tam nie było w tych okolicach i np połączyć to z wejściem do muzeum samochodów i motocykli w Oławie. A noclegi złapać gdzieś tam w okolicach np 50, 60 km od Oławy. Stamtąd jeszcze nikt nas nie wyj... ał z hukiem więc może tam ???

ale żeby to było już bez tych folii, trzeba zapytać czy już ściągneli

Komentarz

Wyjdzie mi 600++ ale niech tam, jak trzeba to się da😉
                    "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Mi też ponad 4h więc jak dla mnie spoko bo zawsze mam blisko ;D

Komentarz

KUŹWA...proszę nie liczyć , ile to kilometrów będziecie mieli , skoro nie ma organizatora, nie ma miejsca, nawet daty nie ma .... niczego nie ma. Lemur luźno coś zapodał że fajnie by było i na tym się skończyło. Niech się zgłosi ktoś do organizacji i to on wybiera miejsce ( nie tam gdzie inni chcą , tylko tak by mu było łatwo wszystko ogarnąć... jak ktoś chce inne miejsce , to niech organizuje) Jak kierownik już będzie , to datę łatwo wybrać z przełomu września .... i tyle w temacie....błeeeeeeeeeeeeeee

Komentarz

Zamieszczone przez Pawloo78 Zobacz posta
                          KUŹWA...proszę nie liczyć , ile to kilometrów będziecie mieli , skoro nie ma organizatora, nie ma miejsca, nawet daty nie ma .... niczego nie ma. Lemur luźno coś zapodał że fajnie by było i na tym się skończyło. Niech się zgłosi ktoś do organizacji i to on wybiera miejsce ( nie tam gdzie inni chcą , tylko tak by mu było łatwo wszystko ogarnąć... jak ktoś chce inne miejsce , to niech organizuje) Jak kierownik już będzie , to datę łatwo wybrać z przełomu września .... i tyle w temacie....błeeeeeeeeeeeeeee

....no na tym się skńczyło.... ale możesz przecież przejąć pomysł i zorganizować temat - choć doszły mnie słuchy że Ty sie już narobiłeś tych zgrupowań

.... choć Benijaminie racja...nie ma co z kilometrami przesadzać maks to 350 do 400 bo inaczej traci to forme przyjemnego lotu... nie pomyślałem że to tyle może być do Oławy od Was... Tomek ten z tą długą brodą mnie w błąd wprowadził i powiedział ... że no no Oława dobry pomysł , nawet Benjamin będzie miał blisko. no to mówie zróbmy wreszcie zlot pod Benijamina koło Oławy
                          Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.

Komentarz

... no to może nad Jeziorem Jeziorsko bardziej w centrum... mamy tam kilka osób.. i może Giani by wreszcie przyjechał passatem..

Komentarz

... w Zgierzu jest również muzeum aut zabytkowych - 150 modeli mają
                              Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.

Komentarz

Pracuję...
                              X