Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Uważam że wchodzenie teraz w ustalanie terminu tylko skomplikuje sprawę...to uczestnik ma się dostosować do terminu - bo termin jest/będzie jeden a uczestników wielu ...?
a termin zależy od tego kto organizuje....
Nie wiem czy mamy już kogoś kto ogarnia zlot? - nie śledziłem facebooka...
Siedlar zaproponował że zorganizuje na południu Polski - Bardo Sląskie
ja zaproponowałem że zrobię na wiosnę w naszym końcu - Kaszuby, Pałuki,Warmia, albo tradycyjnie Gaj
Taka moja propozycja. Jeśli się na nią decydujemy to startuję z organizacją. Nie wiem. Robimy głosowanie czy jak. Kwestia dogadania. Jura krakowsko częstochowska lub bardo Śląskiie co aż tak blisko mnie nie jest. Do bardo mam ponad 200, a chciałbym też jakąś trasie tam ułożyć
W rejonie bardo obdzwoniłem wiele miejsc. Wszędzie lipa. Za późno albo warunki słabe. Znaczy się nie tyle słabe co bez wyżywienia, a jak wiemy żarcie musi być. Kombinuje dalej. Dam znać, ale chyba przejdę na jurę. Tam mam trochę więcej znajomości terenu i możliwości. Problemem jest zawsze jedno pytanie. Ilu Was będzie?!?
Ja bym wnioskował o trasę szutrowo, leśno, asfaltową, jak za starych wilkasowych czasów, a nie że tylko błoto po jaja i Czeczen wracający z porwanymi spodniami...
Komentarz