Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ wiosna 2026 15-17 maj Bory Tucholskie - Kaszuby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

My też już w domu, deszczu nie było, od Kwidzyna offem. Dziękujemy Tomek za organizację i do następnego! Trzeba ustalać termin

Komentarz

Dzięki Tomasz i reszta za bardzo udany weekend. Tomasz podeślij proszę fotę zbiorową na Whatsup ale w dobrej jakości
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Dzięki wszystkim...było jak zawsze. Ja i Perez jako ostatni z "zagrody" ruszyliśmy... w domu już po 13.00, bez przygód , turystycznie, w tempie przemieszczania się pacjenta oddziału geriatrycznego

Komentarz

Ja też dziękuję, było pięknie,

ale co to za czasy, żeby kota nie można było na ognisku zrobić…

IMG_2159.jpg
          Pzdr!
          prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Dzięki dla Tomka za organizacje, pozostalym za uczestnictwo i do następnego
            Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
            Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Dziękuję Wszystkim za spotkanie i Tomaszowi za ogarnięcie całości. ?
              Dotarliśmy po 15 ej i tylko 100 km w deszczu - więc nie było źle ?
              Do miłego zobaczenie ?

Komentarz

Dziękuję za świetne spotkanie. Było jak zawsze super. Szkoda tylko, że takie czasy nastały, że już nawet kota nie można zrobić na ognisku ;(

Komentarz

Dzieki wszystkim za spotkanie. Po malych kaszubskich wycieczkach wreszcie i ja dotarłem do domu. Jak zwykle doskonale spotkanie, no moze tylko szkoda ze tego kota z ogniska zabraklo. Co za czasy...
                  secretgarage.pl

Komentarz

Pracuję...
                  X