Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Dla uściślenia -> leśniczówka, środek lasu, niecałe 4km do asfaltu (też w lesie), 8km do najbliższej wioski Parę osób z forum miało okazję się pojawić, min Fx, Kowal, Beniamin, Kojot. Niektóre osoby wykręcały się ze 2- 3 razy od przyjazdu na poszczególne ogniska, prawda Lukass? Dla enduraków istnieje możliwość zamówienia trasy dla enduraków, porycia lasu, trochę mam oblatany ten rejon- atrakcje gwarantowane . Dla zainteresowanych- zwierzyna leśna w zasięgu wzroku
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Jedno jest pewne ,jak ja tam będę.W nocy możecie spać spokojnie bo przepłoszę wszelką dziką zwierzynę od waszych kobiet. Mam wspaniały dar od Boga, odgłos chrapania jak duży V-twin na pełnym przelocie.
No niestety tak się faktycznie nie da. Dodaj zatem po jednym dniu. Czyli oddzielnie kopiuj/wklej dla 7, 8 i 9 maja.
No trudno - trzeba sobie jakoś radzić
Pozdrawiam,
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Lukass nie marudź. Ostatnio padało i impreza przeniosła się pod domek myśliwski
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
sigpic
Komentarz