Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Bananiarstwo warszawskie i podwarszawskie sie zjechało co robi 1tys km na sezon, szkoda mojego czasu na takie zajęcia.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
A ja to kieeeedyś, dawno temu współorganizowałem Dziś nie byłem, od kilku lat też nie bywam. Na pierwszych rozpoczęciach można było przenocować, wypić, zjeść kiełbachę, rozpalić obok płyty ognisko, pobić rekord ilości osób na ruskim zaprzęgu (17 na Wieprzu), zjeżdżali się pasjonaci.... Teraz to komercja i lanserzy. HWD.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Podpisuje się w pełnej rozciągłości lipa, lipa i jeszcze raz lipa (ewentualnie zamiast lipa komercha...)
„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Siema nie wiem gdzie wy latacie na rozpoczęcia sezonu. Kardan zrobił zajebiste rozpoczęcie sezonu na szcęzscie nie bylo 3000 osób kameralnie bez chamstwa z konkursami i spotkania z prawdziwymi motocyklistami na motórach z 1935r
Fajnie (choć mokro) było również u Tomka pod Piasecznem / Wawą. Również od lat. Było nieco deszczowo, ale dwóch XTZ (bez XTZ) byli obecni POtem grill, pokaz ratownictwa itp.
Komentarz