Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
niby zlot puntkowy , lajt totalny na dolnym slasku
nikt sie nie wybiera? bedzie to jakos pod koniec lipca , pilce , haldy braszowickie , gory w poblizu, czechy rowniez rzut beretem , dla kazdego cos milego , nawet wedki mozna zabrac chyba
no i jakos nikt z was nie przybyl , szkoda
przedstawiam filmik autorstwa mojego syna , lata na dt125 tej niebieskiej to jego 1wsza produkcja wiec przymknijcie prosze oko na niedociagniecia
btw , wczotaj sypnal sie na yamaszce i pekla kosc w lokciu , tak ze ma wakacje z glowy
a tak wogole to moze ruszycie doopska i sie w koncu gdzies spotkamy , ekipa zdolnego slaska jakas tu jest?
gwarantuje dobra zabawe , niekoniecznie blotna , znam pare fajnych szutrow itd..
To jest prawda na dolnym śląsku to pewnie z 30 luda jest a jakoś brak inicjatywy może jak się skończy sezon wakacyjny, to da się zebrać na jakimś chociaż piwnym spotkaniu
I mam teraz dylemat mam czas wolny do piątku i znikam do końca września ,praca i wyjazd do maroka .Jest prawdopodobieństwo ze w sobotę jeszcze będę czyli można założyć nowy temat Dolnośląskie spotkanie 3 lub 4 .08
Komentarz