Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SZPAKOWISKO 2012 Czersk pod Warszawą 13-15 lipca

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

SZPAKOWISKO 2012 Czersk pod Warszawą 13-15 lipca

Zaproszenie od Szpaka
    Niektórzy mieli okazję poznać na Wilkasach
    Prosił o wklejenie

UWAGA! SZPAKOWISKO 2012 odbędzie się 6-7-8 lipca w miejscowości CZERSK nad Wisłą 2 kilometry od Góry Kalwarii ok.20 km od Wa-wy. 80 metrów od zamku w Czersku zaczniemy nieśmiało w piątek wieczorem. ZAPRASZAM WSZYSTKICH teren zajebiaszczy otoczony fosą ( działka kumpla )odbywają się tam słynne zloty motocykli Sokół.tak więc miejsca do h...ja prąd, może nawet woda są ze 2 domki jak ktoś lubi rozbijać namiot w domku jeśli ktoś myśli że może nie wypada bo mnie mało zna, to niech weżmie koło i jebnie się w czoło wpadać. 800 metrów od bazy nieczynny poligon tak więc czynny dla nas jak by ktoś przyfruną enduro 1 km do wiślanych plaż .woda nawet do schłodzenia się na kaca w miarę czysta no i zamek w Czersku ,PONOĆ COŚ TAM STRASZY tak więc jeszcze raz zapraszam . o atrakcjach nie będę pisał bo mi się nie chce.. pozdro

kurde szkoda, że tak późno... z pracą nie pogodze, a chętnie bym wpadł zobaczyć znowu takiego wielkiego irokeza

Komentarz

nie wiem jak wy ale ja będę na 99% chyba ze mi cos odjebie i polecę na Kaszuby

Komentarz

Ja w tym terminie będę na świętokrzyskim dziczeniu u Motorynki.
        hominis est errare, insipientis in errore perseverare
        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Ja ani tu ani tam tylko w pracy kto takie terminy wymyśla zawsze jak nie mam wolnego

Komentarz

I ja na 99 będę u Motorynki
            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

to i ja się pojawię, moje tereny w sumie

Komentarz

Szpakowisko przeniesione na 13-15 lipiec

Komentarz

no i dobrze, poprawiny po motorynce robimy u szpaka )) a szpaku przyjedzie do nas

Komentarz

Pracuję...
                  X