Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

szpakowisko 2012. 13-15 lipca

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

szpakowisko 2012. 13-15 lipca

przypominam o imprezie która zaczyna się w piątek i trwa do niedzieli. ( moje "19"te urodzinki i przy okazji można wypić zdrowie "Motorynki" ona ma "18te" impreza na obszernym ranczo mojego kolegi . 900 metrów do poligonu przeznaczonego do jazdy na moto i.t.p . teren do rundki enduro się znajdzie bez problemu 3 minuty jazdy do wiślanych plaż. woda czysta bo przed Warszawą. muza, grilowe żarcie i napoje bezalkocholowe , zapewnione. przejażdżki dziwnymi sprzętami n.p. spacerek rikszą , lub moimi quadami 1400 ccm . pewnie wytyczona zostanie traska na sobotni przelot enduro spanie : polecam namioty bo nie wiem czy domki są przygotowane. a w ogóle nie polecam spać JUNAK specjalnie dla ciebie szykuję ze 2 baseny co zrekompensuje brak stawu jak u Motoryny więc zapraszam wpadajta CZERSK 2 km od Góry Kalwarii , około 20 km od Warszawy
    Ostatnio edytowany przez szpaq; 2704.

BĘDĘ OBECNY

zapowiada się punkowy klimat
    ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
    FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

też się postaram być

Komentarz

chetnie bym wpadl na kawalek piatku, ale to czy bede mogl zdecyduje sie w ostatniej chwili. Moge na priv prosic jakis lepszy namiar?
        Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
        Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Wpadnę na pewno. Raczej samochodem z Żonexem niż motórem - sobotę wieczór mamy już zajętą.

Komentarz

Będę bankowonamawiam jeszcze dwóch forumowiczow z północy
            Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
            Loud pipes save lives...
            https://picasaweb.google.com/108651862641483365846

Komentarz

Czersk , koło Góry Kalwarii , od (jedynego tam ronda) 600 metrów w kierunku na Warkę lub Sandomierz. będzie drogowskaz na CZERSK.w lewo (CHYBA 1 CZY 2 KILOMETRY) jedna droga prosto potem rynek i dalej w dół 80 metrów w lewo na ranczo postawię tam coś co będzie się rzucało w oczy ..

Komentarz

toz to rzut beretem jakaś wejściówka obowiązuje rozumiem?

Komentarz

To ładnie sie zapowiada ekipa będzie dobra szpaku bierzesz jakieś z moty ??

Komentarz

Zamieszczone przez NASH222 Zobacz posta
                    toz to rzut beretem jakaś wejściówka obowiązuje rozumiem?
                    alkohole każdy we własnym zakresie ja się na tym nie znam (kondycję oszczędzam na jazdę ) a poza tym to NIE

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                    To ładnie sie zapowiada ekipa będzie dobra szpaku bierzesz jakieś z moty ??
                    postaram się zabrać rikszę na spacerki po okolicy 2 monster quady i zobaczymy co jeszcze

Komentarz

To ja będę. Nie wiem jeszcze czy od razu jutro po 16.00 czy w sobotę z rańca.
                      Ostatnio edytowany przez mazzi; 2613.

Komentarz

aha jeszcze jedno.. prysznic i kibel jest

- - - Zaktualizowano - - -

aha jeszcze jedno.. prysznic i kibel jest

Komentarz

wybieram sie wraz z dzisiejszą 18-letnią solenizantką 100lat Kachna :*
                          sigpic
                          http://www.facebook.com/arek.monski

Komentarz

postaram sie być nie mam wyboru i bede samochodem cóż poradzić..
                            Szpaqu, moge zarezerwowac sobie jakiegos Twojego sprzeta na ewentualna przejazdzke? juz sie z nimi troche znam

Komentarz

Szkoda że nie mogę .Będę z wami duchem, ci co mogą niech wychylą za mnie jednego.Życzę udanej zabawy.

Komentarz

Pracuję...
                              X