Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dolnośląskie spotkanie 3 lub 4.08

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dolnośląskie spotkanie 3 lub 4.08

W nawiązaniu do propozycji Kulki i Hoothate oraz mnie .
    Zapraszam Dolnoślązaków oraz chętnych na spotkanie o propozycję i miejsce spotkania ,termin nagli

Poczatek wrzesnia to dobry termin
    Take care of your Tenere she will take care of you

http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html

Komentarz

Dobrze byłoby się spotkać i pokręcić gdzieś po okolicy. Ze swojej strony mogę zaproponować Gniechowice jako miejsce spotkania, na stacji Orlenu. Co do trasy to zdam się na Was raczej, problemem może być za mało czasu na przygotowanie się na coś dłuższego, ale może gdzieś w okolice Walimia, Karpacza lub Szklarskiej Poręby ? W Walimiu lub okolicy są fajne sztolnie do zwiedzania. Jazda po tutejszych szutrach również wchodzi w grę jak dla mnie. Oby było miło i ciekawie

Komentarz

Tutaj moja ostatnia trasa z kolega Wojtkiem z ktorym sie zgadalem na forum advrider.pl

Komentarz

Trasa bardzo ciekawa, można by się było kiedyś tam wybrać. To co Panowie robimy? Weekend się zbliża, wypadałoby coś zdecydować. Jeżeli chodzi o piątek to mógłbym dopiero po pracy, tj. 16.00. Ewentualnie dołączę do Was gdzieś na trasie.

Komentarz

zainteresowanie mierne czyli chyba sami się spotkamy .Jeszcze Irson dołączy czyli w 3 motongi można gdzieś pojechać w piątek lub w sobotę mój tel.693 755 554

Komentarz

mnie nie bedzie w miescie, ale tak na przyszlosc - sa jekies spoty xtz we wro? pojawia sie ktos w warsztacie na buforowej?
              Ténéré is the way to go!

Komentarz

Ja jestem zawsze chetny na latanie ale w ten weekend mam splyw kajkowy i nie dam rady ;(

Komentarz

Trudno się mówi jak nie będziemy nic organizować to się nigdy nie spotkamy a jest nas na dolnymśląsku zarejestrowanych ponad 40 .Nie każdemu każdy termin pasuje ale następnym razem będzie więcej osób, ja sam nie jestem pewny do końca czy będę telefon i trzeba jechać

Komentarz

Szkoda, że będzie nas tak mało, ale trzeba będzie to powtórzyć z wyprzedzeniem o tym informując - wtedy będzie więcej chętnych Co do latania, ja się jakoś spróbuję dostosować, dajcie znać co Wam bardziej pasuje piątek, czy sobota i jakie godziny?

Komentarz

Ja osobiście proponuję leciutka traskę szutrową ,nie chcę przed wyjazdem terese uszkodzić .Irek dopiero co kupił to musi się przyzwyczaić i objeżdzić tak że chętnie jakaś traska krajobrazowa zdaje się na Ciebie

Komentarz

ja się pisze pod warunkiem jeżeli mario_xt600 odpowie mi w sprawie klocków bo czekam już 2 miesiąc i zero odpowiedzi :/

Komentarz

Bartek a co mają klocki wspólnego do spotkania
                          jak nie masz to dawaj ja mam komplet to pożyczę

- - - Zaktualizowano - - -

To teraz trzeba podjąć decyzje jutro o 16 czy w sobotę rano np.o 8 rano do 16

Komentarz

Jestem za sobotą, ale trasa jeszcze nie wybrana W sumie można jechać przed siebie kierując się w stronę terenów górzystych dla ładnych widoków. Przy okazji można coś pozwiedzać w zależności od naszych zachcianek. Co wy na to ?

Godzina mi pasuje, im wcześniej tym więcej czasu na jazdę. Fajnie jakby wypaliła jazda w czterech, zobaczymy jutro.

Komentarz

to umawiamy się w sobotę rano na stacji Orlenu i jedziemy przed siebie i szukamy szutrów ,pogoda zamówiona .
                              Zapraszam nie zdecydowanych

Komentarz

Pracuję...
                              X