Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dolnośląskie spotkanie 3 lub 4.08

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Myślałem dzisiaj, że nici z przejażdżki, bo deszcz dawał równo w południe Spotykamy się jutro w takim razie na stacji Orlenu w Gniechowicach. Trasę ustalimy podczas spotkania, tak mniej więcej, ale nie trzymałbym się dróg głównych, tylko gdzieś bocznymi leciał. Ale to od Was też zależy.

Jeżeli ktoś się zastanawia to startujemy po 8.oo. Im nas więcej tym lepiej, przybywajcie Dolnoślązacy

Komentarz

ja chyba nie dam rady bo jeszcze muszę olej zmienić ;( ale piszę się na następne spotkanie

Komentarz

Ok jak nie będzie padać to trzymamy się planu

- - - Zaktualizowano - - -

Prezes dawaj chociaż się spotkamy i zapoznamy ,a olej to chwila i po sprawie

Komentarz

spoko niema problemu pod warunkiem jak będziecie przejeżdżać przez Świebodzice albo Świdnica czy Wałbrzych bo trochę daleko mam do Gniechowic
          :/

Komentarz

ale się leniwy zrobiłeś a jak pojedziemy w innym kierunku ,ok zobaczymy jutro co i jak z pogodą bo jak wspomniałem żadnego błota spotkanie zapoznawczo - turystyczne

Komentarz

Dokładnie, Prezes nie masz już wyboru, spotkamy się na trasie

Co do pogody, zobaczymy czy dopisze, słońca nie musi być, ale żeby nie padało właśnie.

Komentarz

spoko jak bedzie padało to zrobimy grilla w busie heheh

Komentarz

Spotkanie się odbyło,na miejscu zbiórki zameldował się Hoothate ,Irson i ja .Kulka poleciał w kulki a Prezes prawie się zdecydował ale potem się wykręcił sianem .parę fotek SDC12504.jpgSDC12505.jpg
                  Na miejscu zbiórki czekamy na innych 15 min niestetySDC12506.jpgSDC12507.jpgSDC12508.jpg.W Świdnicy dojeżdza Prezes ale puszka SDC12509.jpg leśny odpoczynek .To tyle mam nadzieje że następne spotkanie odbędzie się w większym gronie

Komentarz

Widać, że panu na przystanku autobusowym też udzieliła się miła atmosfera

Wycieczka bardzo fajna, trzeba będzie to powtórzyć, tym razem może zahaczymy o Czechy ? Jak się ogarnę to wrzucę filmik z wycieczki.

Komentarz

Darek Darek nie brakiem pieniędzy tylko zrzędzeniem mamy i przeprowadzką

Komentarz

Nie chodziło o kasę tylko Twoje obowiązki ale trudno się mówi może innym razem ,ale to już chyba w przyszłym roku ja za 2 godz. już wyjezdzam w delegację i długo mnie nie będzie .Praca powrót zaraz wyjazd na urlop i powrót i znowu w delegacje czyli dopiero na początku Listopada ,pozdrawiam wszystkich i miłej zabawy na dwóch kołach.

Komentarz

Miejmy nadzieje w takim razie, że pod koniec roku będzie jeszcze pogoda do jazdy. darti zapomniałem Ci życzyć udanego urlopu Mam nadzieję, że będzie jakaś mała relacja z wyjazdu?

Zgodnie z obietnicą zapodaje filmik z naszego wyjazdu. Najlepiej przełączyć na rozdzielczość 1080p.

Miłego oglądania!

Komentarz

koledzy , ja mialem na mysli wycieczke offowa a nie krajoznawcza, naprawde , do asfaltu to ja mma gixa
                            hiena gs 1150
                            jeep ZJ 4.0

Komentarz

Myślę, że my wszyscy mieliśmy taką nadzieję i zamiar zapuścić się gdzieś w tamtejszych lasach, ale... zabrakło przewodnika, który znałby okolice Z resztą jak widać nawet na filmiku, każda próba zjechania w boczną drogę kończyła się nawrotką, wszędzie zakazy

Komentarz

trza bylo obrac namiar na moje strony , poprowadzilbym was po fajnych szutrach i nie tylko

- - - Zaktualizowano - - -

w sumie gdybyscie przyjechalo do lagiewnik - to od tamtad droga szutrami i bocznymi asfaltami w gorach gdzieniegdzie doprowaadzilaby nas powiedzmy az do np, zlotego stoku z powrtoem inna droga zeby tak samo nie bylo
                                czy pilce , kamieniec , braszowice , tudziez paczkow nysa itd. ew, zahaczajac fajne winkle po czeskiej stronie do kletna a z powrotem waskimi asfaltami i offem w storone domu
                                hiena gs 1150
                                jeep ZJ 4.0

Komentarz

Pracuję...
                                X