Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pokazujemy koledze z Wloch Warszawe - niedziela 18 sierpnia
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Widziałem niedawno, trochę mnie przeraził tym sklepywaniem baku, czy aby na pewno im to równo wyjdzie po obu stronach ? Podobają mnie się jego filmiki, ciekawość mnie zżera co zmotuje w końcu.
Oponę z tyłu to ma już mocno wiekową, przynajmniej 8 lat nie ma jej w produkcji - Michelin T66
Zapytaj czy wsadza gaźniki czy wtrysk A jak wtrysk to co zrobi z panelem wskaźników - pozostawi oryginalny przerobiony czy wsadzi od TDM. Może coś napisze o przednim zawieszeniu/kole, czy zmienia na inne/mniejsze koło?
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Jak silnik z 4TX to gaźniki..... Wtrysk jest w 900cc. Co do zawiasu, to patrząc po rysunkach zapewne wylądaje UPs. Jestem ciekawy czy przerobi czachę jak na rysunku i wrzuci lampy z TDM. Może to być ciekawe.
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Ciekawe jak z takim silnikiem 4TX teresa jedzie po piasku.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Komentarz