Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
wspólny wyjazd na III klubowe spotkanie - Biebrza (umawianie startów)
Czy ktoś z Północy też się wybiera?
Będę startował gdzieś w okolicach 12, o 12.30 mijam Gdańsk -> Mrągowo i krótki postój -> Biebrza dojazd pewnie gdzieś na 1900
Ja to jadę w sobotę 9-10, z pracy się nie mogę dziś urwać, a zanim wsiade na moto to będzie ok. 20, więc już ciemnica. A dojechac na miejsce... nie chce miec przygody jak z PL-SK-CZ, gdzie każdy jechał normalną drogą ja po 22 na około, górską ścieżką przedzierając się pomiędzy skałami i przez kałuże po podnóżki
Paproch wygląda interesująco, ale w niczym nie przypomina Dawnej Tereski którą był
Muszę koniecznie go z bliska oglądnąć.
Kamil, weź dla mnie korki upchnij gdzieś w kieszeń
LukaSS,
Jaką traską jutro lecisz?
Ja niestety dzisiaj też nie dam rady, ale jest światełko w tunelu, że jutro będę miał wolne.
Moglibyśmy się razem zabrać, tylko wyjazd o 9 będzie oznaczał samotne siedzenie cała sobotę w ośrodku.
Paproch wygląda interesująco, ale w niczym nie przypomina Dawnej Tereski którą był
Muszę koniecznie go z bliska oglądnąć.
Kamil, weź dla mnie korki upchnij gdzieś w kieszeń
LukaSS,
Jaką traską jutro lecisz?
Ja niestety dzisiaj też nie dam rady, ale jest światełko w tunelu, że jutro będę miał wolne.
Moglibyśmy się razem zabrać, tylko wyjazd o 9 będzie oznaczał samotne siedzenie cała sobotę w ośrodku.
Ogólnie to trasą białostocką lecę ale zapewne mi coś jak zwykle do głowy wpadnie po drodze, zboczę i będę bardzo po południu - masz rację, w ośrodku za dużo osób nie będzie (kateemiarze pewnie zostaną naprawiać swoje jeździdełka ). U mnie 9 to tak na 85%, nie wiem jaki będzie stan podłogi w garażu, gdyż kłada nowe płytki :/ Zresztą napiszę Ci SMSa kiedy będe wyruszał, a jak się nie spotkamy to innym razem Może zabrać Ci uszczelniacze tłoczków?
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz