Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Browarzenie przy tenerze ! ;) - listopad

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja się dopasuję - piątek, sobota jest dla mnie OK.
    sigpic

Komentarz

Iiii...? Ponieważ nie ma konkretów, i każdy twierdzi, że generalnie ok, tylko dajcie termin, to ja zaproponuję piątek ok. 18:00 u Ofcy (nie żebym się rozporządzał Jego nieruchomościami, ale sam proponował ). Co Wy na to (przede wszystkim: co Ofca na to)?
      Sobczaq, przedtem Sbq!

Prawym pasem, za Matizem.

Komentarz

mi na 90% by pasowalo. Jezeli by mi cos wypadlo BARDZO waznego na ten wieczor, to zrobimy jak ostatnio - czyli przeniesiemy impreze gdzie indziej kolo 23 gdzie indziej.

tak czy owak - do srody musze wiedziec co i jak.

jezeli chcecie moge sie isc zapytac czy ten caly boogie bar (dawna wiezyca) nie chce nas ugoscic?
        Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
        Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

w sobote szykuje sie małe garaż party u mnie przy okazji jesiennych czynności serwisowych
          ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, SZCZEGÓLNIE NA ST - planujemy sprawy serwisowe: zmieniać olej, napędy, smarować kalamitki hehehe
          ... i przygotowywać grubsze sprawy na grudzień

wejście tylko na zaproszenia - chętnych proszę o kontakt na PW, bo lokal niby spory, ale musze ogarnąć cyfrę

Będzie Laguna, Ofca, SBQ, zaproszony jest Qbalon, Kowal, FX
          wstępnie g. 12.00-16.00

=================
          a że kawa nie wyklucza herbaty - piątek u Ofcy też OK jeśli będą chętni
          Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Czyli miejscówka ustalona. Ofca - podaj namiar na melinę - Piątek g. 18.
            Ponieważ szykuje mi się niestety spotkanie w ostatniej chwili to pewnie będę zmuszony na moto przyjechać.
            sigpic

Komentarz

okolice stadionu narodowego. szczegoly na priv.

ale, ale - panowie i panie - bedzie kworum?

Komentarz

No jakoś tak właśnie się mało ludzi zadeklarowało, a ja i tak będę w sobotę u Kamila, więc nie wiem jak to z tym piątkiem będzie...?
                Sobczaq, przedtem Sbq!

Komentarz

Jakby miało dojść do skutku to będę.
                  sigpic

Komentarz

melina nie ucieknie, zawsze mozemy przelozyc na termin, na ktory sie zadeklaruje wiecej osob.

plus:

300 metrow ode mnie znajduje sie to:

Ostatnio edytowany przez ofca234; 2529.

Komentarz

no ja też będę z panną wpadne...

Komentarz

no dobra, to przeklepmy. 18 u mnie. raczej nie bede wczesniej w domu.

Do glodomorow: olejcie kebab Faraon na rondzie Waszygtona. Wysmienity jest na rogu Francuskiej i Berezynskiej, 100 metrow ode mnie, Fenicja.

Janas: bede mial stelarz.

ps. chcecie ogladac zdjecia z Balkanow? (musze zrobic selekcje, 5500 nawet ja nie obejrze)
                        Ostatnio edytowany przez ofca234; 2529.

Komentarz

Do glodomorow: olejcie kebab Faraon na rondzie Waszygtona. Wysmienity jest na rogu Francuskiej i Berezynskiej, 100 metrow ode mnie, Fenicja.
                          Potwierdzam w 100%

To skoro towarzystwo się jednak zaanonsowało, to ja też wpadam.
                          Sobczaq, przedtem Sbq!

Komentarz

u Ofcy będę na 18.00 wcześniej bym na kebaba skoczyła - ktoś chętny?
                            u Kamila - niestety - termin mi nie pozwala - ale mam Ci coś ( Kamil ) do przekazania *u Ofcy ( będziesz? ) lub w sobote przez Sobczaqa

Komentarz

kate - przynies do mnie, podrzuce Kamilowi w sobote.

Komentarz

Czyli jak rozumiem spotykamy się w knajpce motocyklowej, która znajduje w jednej z wież Mostu Poniatowskiego? Dobrze zrozumiałem? Jak wiadomo wszem i wobec na pytanie po co mam głowę, odpowiadam jemniom
                                podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Pracuję...
                                X