Ja się dopasuję - piątek, sobota jest dla mnie OK.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Browarzenie przy tenerze ! ;) - listopad
Zwiń
X
-
Iiii...? Ponieważ nie ma konkretów, i każdy twierdzi, że generalnie ok, tylko dajcie termin, to ja zaproponuję piątek ok. 18:00 u Ofcy (nie żebym się rozporządzał Jego nieruchomościami, ale sam proponował). Co Wy na to (przede wszystkim: co Ofca na to)?
Sobczaq, przedtem Sbq!
Prawym pasem, za Matizem.
Komentarz
-
mi na 90% by pasowalo. Jezeli by mi cos wypadlo BARDZO waznego na ten wieczor, to zrobimy jak ostatnio - czyli przeniesiemy impreze gdzie indziej kolo 23 gdzie indziej.
tak czy owak - do srody musze wiedziec co i jak.
jezeli chcecie moge sie isc zapytac czy ten caly boogie bar (dawna wiezyca) nie chce nas ugoscic?Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
w sobote szykuje sie małe garaż party u mnie przy okazji jesiennych czynności serwisowych
ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, SZCZEGÓLNIE NA ST - planujemy sprawy serwisowe: zmieniać olej, napędy, smarować kalamitki hehehe
... i przygotowywać grubsze sprawy na grudzień
wejście tylko na zaproszenia- chętnych proszę o kontakt na PW, bo lokal niby spory, ale musze ogarnąć cyfrę
Będzie Laguna, Ofca, SBQ, zaproszony jest Qbalon, Kowal, FX
wstępnie g. 12.00-16.00
=================
a że kawa nie wyklucza herbaty - piątek u Ofcy też OK jeśli będą chętniOstatnio edytowany przez kamilltee; 308.ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
okolice stadionu narodowego. szczegoly na priv.
ale, ale - panowie i panie - bedzie kworum?Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
-
melina nie ucieknie, zawsze mozemy przelozyc na termin, na ktory sie zadeklaruje wiecej osob.
plus:
300 metrow ode mnie znajduje sie to:
Ostatnio edytowany przez ofca234; 2529.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
-
no dobra, to przeklepmy. 18 u mnie. raczej nie bede wczesniej w domu.
Do glodomorow: olejcie kebab Faraon na rondzie Waszygtona. Wysmienity jest na rogu Francuskiej i Berezynskiej, 100 metrow ode mnie, Fenicja.
Janas: bede mial stelarz.
ps. chcecie ogladac zdjecia z Balkanow? (musze zrobic selekcje, 5500 nawet ja nie obejrze)Ostatnio edytowany przez ofca234; 2529.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
-
kate - przynies do mnie, podrzuce Kamilowi w sobote.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
Komentarz