Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

11.11 świętowanie u siedlara...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Niestety kamerka chu..a nagrała zanim się połapałem, że ma zwisa Czyli nici ze wszystkich fajnych podjazdów, zjazdów i koncertowej gleby w błotną kałużę w wykonaniu gejesa Jest za to mój lot i gleba
    Straty:
    - zgubiona dolna rolka łańcucha (dlatego co chwilę spadał - dobrze, że nic się przez to nie stało)
    - zgubione kilka śrubek
    - stuningowana klamka
    HGW o co kaman z ładowaniem, może faktycznie akuś siada i taki zamęt wprowadza. Będę dochodził jak śniegi spadną. Tak czy srak dobrze, że GS jechał i tempo tłumił Mimo kostek niezłe piruety odwalał i to tam, gdzie na moich wyłysiałych oponach przechodziłem bez zająknięcia Filipo, czas na zmiany!

Komentarz

Fajne zabawy

Artur- Filipa nie namawiaj do zmian bo Siedlar już nie będzie miał się na kim wyżywać i po co w końcu kupił aparat z funkcją GS-smile?

Komentarz

Miało być jak "1", znaczy chciałem żeby tak było , a było jak "2"
        Rysunek1.jpg

Nie przeszło mi przez myśl, że z jakiegoś powodu reszta ciężkich pojechała dalej Właściwie to jakby nie to pieprzone śliskie błoto na płytówce, to bym ustał.

Zwis kamery był chwilę po wyjechanie z garaży - jest jeszcze przejazd po nasypie, a dalej długo długo nic i dopiero ostatnie minuty w piaskowni
        Ostatnio edytowany przez ArturS; 427.

Komentarz

gdyby nie płyty i bo tego ujebane to pewnie gleby by nie było

Komentarz

Komentarz

No super, super .Zajebisty ten lot Artura.

Komentarz

Do listy strat należy dodać mój akumulator firmy krzak, made in china z wielkim napisem "POWER" Wczoraj zaskoczył mnie stanem naładowania o wartości 0.9V Oczywiście na prostowniku wstaje do 13V bardzo szybko, ale równie szybko spada poniżej 4-5V

Komentarz

Pracuję...
                X