Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Aaaa to jak tak to przyjade pociÄ…giem
    Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

A jak pogoda pozwoli to myślę, że na pewno będzie niedzielna kąpiel. Bo po piątku i sobocie to będzie jak na Wilkasach:
      -To co? O 10.00 jedziemy na BiebrzÄ™
      -No oczywiście tylko dojdę do siebie
      MijajÄ… 4 godziny.
      -To co. Jedziemy?
      -Nie, może najpierw pójdźmy się wykąpać do jeziora a potem na obiad i może dopiero pojedziemy
      Ostatnio edytowany przez giani; 102.
      ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

1. Gruby
        2. AdvRadek
        3. Kojega
        4. wegiel
        5. Sowizdrzał
        6. REMARTUS
        7. marcinjunak - z niechrapiÄ…cymi !!!
        8. mario_xt600
        9. Janas_WaWa
        10. AdamB
        11. RENIA
        12. rootolf
        13. szwagier
        14. ofca234
        15. Darti
        16. krzysieksłupsk
        17. marcinsłupsk
        18. Dziobek
        19. Cezar - ekipa od poz 16 do 19 przyjazd w piÄ…tek wyjazd niedziela. Domek 4 osoby
        20. robkri- przyjazd i wyjazd podobnie jak ekipa ze Słupska co do lokum to jeszcze nie wiem
        21. Trusek

- - - Zaktualizowano - - -

Wreszcie sie zdecydowaliście jak baby na bazarze prawda jest taka ze robimy spotkania w jednorazowych miejscach bo jak jest dobra biba to nastopnym razem nikt sie nie zgodzi na taka wesołą ekipę

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
          Wreszcie sie zdecydowaliście jak baby na bazarze prawda jest taka ze robimy spotkania w jednorazowych miejscach bo jak jest dobra biba to nastopnym razem nikt sie nie zgodzi na taka wesołą ekipę
          No co ty, w Wilkasach bylismy dwa razy ale tam bardzo tolerancyjni dla nas byli i nawet pozwolili parkować na boisku do siatkówki
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

ja chyba w tym terminie nie bardzo dam rade, jak już coś to postaram się chociaż być tam w sobotę rano żeby polatać, później przygarniecie gdzieś kropka na jedną noc, a jak nie to na wszelki wypadek wezmę namiot

Komentarz

1. Gruby
              2. AdvRadek
              3. Kojega
              4. wegiel
              5. Sowizdrzał
              6. REMARTUS
              7. marcinjunak - z niechrapiÄ…cymi !!!
              8. mario_xt600
              9. Janas_WaWa
              10. AdamB
              11. RENIA
              12. rootolf
              13. szwagier
              14. ofca234
              15. Darti
              16. krzysieksłupsk
              17. marcinsłupsk
              18. Dziobek
              19. Cezar - ekipa od poz 16 do 19 przyjazd w piÄ…tek wyjazd niedziela. Domek 4 osoby
              20. robkri- przyjazd i wyjazd podobnie jak ekipa ze Słupska co do lokum to jeszcze nie wiem
              21. Trusek
              22. johny_b + 1(?)

Komentarz

czy jesli nie bede juz w posiadaniu xtz to moge podjechac Kacikiem? od pt-ndz.

Komentarz

​No nie wiem
                  Pewnie, że tak. Aż tak zaborczy to my nie jesteśmy

AHA PRZYPOMINAM O DOPISYWANIU OD KIEDY DO KIEDY BĘDZIECIE. NA PEWNO POMOŻE MI TO W NEGOCJACJACH CENY ZA NOCLEG

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
                    AHA PRZYPOMINAM O DOPISYWANIU OD KIEDY DO KIEDY BĘDZIECIE. NA PEWNO POMOŻE MI TO W NEGOCJACJACH CENY ZA NOCLEG
                    Giani przyjmijmy jak napisał robkri że spotkanie jest od piątku do niedzieli, więc jak ktoś chce tylko na jedną noc to niech napisze. Tylko zmień w temacie 26-28.

Komentarz

załatw tam jakiś pomarańczowy domek i kila żółtych
                      nie wiem jaki chcÄ… Ci z Lc4

Komentarz

To co wiatę grillową też rezerwuje na piątek i sobotę ??
                        Co by nam ktoś jej nie podebrał i potem do ognia nie dopuścił.
                        Odnośnie grilla to jak robimy go sobie we własnym zakresie to proponuje od razu po drodze zakupy zrobić. Przynajmniej na piątkowego griila. Bo z tego co mi się kojarzy to tam cienko ze sklepami w okolicy. Oprócz tego na ośrodku sklep/bar/restauracja.

Komentarz

Jeśli będzie kolacja w piątek to po co grill albo ognisko, no chyba że ktoś lubi śmierdzieć dymem.
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                          sigpic

Komentarz

No to własnie trzeba ustalić.
                            Bo może faktycznie tylko się opierdzieli jakaś kolacje wypije piwko lub dwa A imprezę grillową się w sobotę zrobi

Komentarz

ja tam lubie ognisko i jak dla mnie brak ogniska to minus. moge przy nim pic wisniowke i browary a zjesc wczesniej przy stole.
                              Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                              Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Zamieszczone przez rumpel Zobacz posta
                                czy jesli nie bede juz w posiadaniu xtz to moge podjechac Kacikiem? od pt-ndz.
                                Rumpel, dołącz do grupy społecznościowej Śląsk - reaktywacja. Miło będzie polecieć razem.
                                Sowizdrzał
                                KTM 750 6T
                                Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X