Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013
A jak pogoda pozwoli to myślę, że na pewno będzie niedzielna kąpiel. Bo po piątku i sobocie to będzie jak na Wilkasach:
-To co? O 10.00 jedziemy na BiebrzÄ™
-No oczywiście tylko dojdę do siebie
MijajÄ… 4 godziny.
-To co. Jedziemy?
-Nie, może najpierw pójdźmy się wykąpać do jeziora a potem na obiad i może dopiero pojedziemy
1. Gruby
2. AdvRadek
3. Kojega
4. wegiel
5. Sowizdrzał
6. REMARTUS
7. marcinjunak - z niechrapiÄ…cymi !!!
8. mario_xt600
9. Janas_WaWa
10. AdamB
11. RENIA
12. rootolf
13. szwagier
14. ofca234
15. Darti
16. krzysieksłupsk
17. marcinsłupsk
18. Dziobek
19. Cezar - ekipa od poz 16 do 19 przyjazd w piÄ…tek wyjazd niedziela. Domek 4 osoby
20. robkri- przyjazd i wyjazd podobnie jak ekipa ze Słupska co do lokum to jeszcze nie wiem
21. Trusek
- - - Zaktualizowano - - -
Wreszcie sie zdecydowaliście jak baby na bazarze prawda jest taka ze robimy spotkania w jednorazowych miejscach bo jak jest dobra biba to nastopnym razem nikt sie nie zgodzi na taka wesołą ekipę
Wreszcie sie zdecydowaliście jak baby na bazarze prawda jest taka ze robimy spotkania w jednorazowych miejscach bo jak jest dobra biba to nastopnym razem nikt sie nie zgodzi na taka wesołą ekipę
No co ty, w Wilkasach bylismy dwa razy ale tam bardzo tolerancyjni dla nas byli i nawet pozwolili parkować na boisku do siatkówki
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
ja chyba w tym terminie nie bardzo dam rade, jak już coś to postaram się chociaż być tam w sobotę rano żeby polatać, później przygarniecie gdzieś kropka na jedną noc, a jak nie to na wszelki wypadek wezmę namiot
1. Gruby
2. AdvRadek
3. Kojega
4. wegiel
5. Sowizdrzał
6. REMARTUS
7. marcinjunak - z niechrapiÄ…cymi !!!
8. mario_xt600
9. Janas_WaWa
10. AdamB
11. RENIA
12. rootolf
13. szwagier
14. ofca234
15. Darti
16. krzysieksłupsk
17. marcinsłupsk
18. Dziobek
19. Cezar - ekipa od poz 16 do 19 przyjazd w piÄ…tek wyjazd niedziela. Domek 4 osoby
20. robkri- przyjazd i wyjazd podobnie jak ekipa ze Słupska co do lokum to jeszcze nie wiem
21. Trusek
22. johny_b + 1(?)
AHA PRZYPOMINAM O DOPISYWANIU OD KIEDY DO KIEDY BĘDZIECIE. NA PEWNO POMOŻE MI TO W NEGOCJACJACH CENY ZA NOCLEG
Giani przyjmijmy jak napisał robkri że spotkanie jest od piątku do niedzieli, więc jak ktoś chce tylko na jedną noc to niech napisze. Tylko zmień w temacie 26-28.
To co wiatę grillową też rezerwuje na piątek i sobotę ??
Co by nam ktoś jej nie podebrał i potem do ognia nie dopuścił.
Odnośnie grilla to jak robimy go sobie we własnym zakresie to proponuje od razu po drodze zakupy zrobić. Przynajmniej na piątkowego griila. Bo z tego co mi się kojarzy to tam cienko ze sklepami w okolicy. Oprócz tego na ośrodku sklep/bar/restauracja.
Jeśli będzie kolacja w piątek to po co grill albo ognisko, no chyba że ktoś lubi śmierdzieć dymem.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
No to własnie trzeba ustalić.
Bo może faktycznie tylko się opierdzieli jakaś kolacje wypije piwko lub dwa A imprezę grillową się w sobotę zrobi
Komentarz