Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

PROPOZYCJE MIEJSCA:
    1. Wilkasy - szutry
    2. Gugny - szutry
    3. Lubelskie - szutry
    4. Izdebna - wszystkiego po trochu
    5. Pęczniew - trasy z TTE i dobrze znane czeczenowi

kto już zna jakieś miejsca to dawajcie, potem zrobimy ankietę które miejsce będzie miało najwięcej głosów
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
      PROPOZYCJE MIEJSCA:
      1. Wilkasy - szutry
      2. Gugny - szutry
      3. Lubelskie - szutry
      5. Pęczniew - trasy z TTE i dobrze znane czeczenowi

kto już zna jakieś miejsca to dawajcie, potem zrobimy ankietę które miejsce będzie miało najwięcej głosów
      Małe sprostowanie ... Pęczniew (Jeziorsko) to nie trasy TTE tylko inna miejscówka w centralnej polsce (nie znam tam terenu) ale lokalizacja jest taka "wyśrodkowana" - wszyscy mają blisko a niektórzy jeszcze bliżej Giani pewnie zna te tereny
      Trasy którymi jeździli na TouratechTrawel to w okolicach Żywca - Jezioro Żywieckie.

Komentarz

niestety nie wiem czy osobiście dam radę - ale pasowałoby mi najbardziej 27-28.04 nad Jeziorskiem czyli wersja nr 5
        wtedy szanse rosną kilkukrotnie

zorganizuję trase lajtowo - historyczną
        Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

dobra to w takim razie napiszcie czy macie jeszcze jakieś propozycje,
          nie że a może tam a może tam, tylko konkretne propozycje miejsca z noclegiem
          bo takie pieprzenie ja bym chciał tam albo tam to nikogo nie urządza
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
            będzie ostro nikt nie pożałuje, mam znajomków co tam latają nagminnie i znajdzie się coś leciutkiego, coś do zwiedzania i do jazdy wyczynowej, ale od razu mówię, że tam jest problem z chatami i rezerwacje trzeba robić bardzo wcześnie także kkto wie czy w lutym juz nie będzie za późno
            zgadzam sie z siedlarem ze istebna i okolice zapewni sporo miejsc do jazdy i piekne widoki Co do noclegu zawsze mozna go poszukac w pobliskich wioskach np Milowka nie jest tak turystycznie rozwinieta wiec i nocleg bedzie latwiej znalezc np: http://meteor-turystyka.pl/ukubicow-szare,szare.html . A przelot do istebnej to kwestia paru minut Pozatym jestem tutejszy to nie bedzie problemu ze zorganizowaniem miejsca na ognisko itp.

Komentarz

Zamieszczone przez TIREK Zobacz posta
              zgadzam sie z siedlarem ze istebna i okolice zapewni sporo miejsc do jazdy i piekne widoki Co do noclegu zawsze mozna go poszukac w pobliskich wioskach np Milowka nie jest tak turystycznie rozwinieta wiec i nocleg bedzie latwiej znalezc np: http://meteor-turystyka.pl/ukubicow-szare,szare.html . A przelot do istebnej to kwestia paru minut Pozatym jestem tutejszy to nie bedzie problemu ze zorganizowaniem miejsca na ognisko itp.
              He he
              na gugnach ludzie mówili że za drogo a tu widzę ceny 220zł za pokój czteroosobowy i do tego jeszcze śniadanie, zaraz się odezwą namiotowcy pewnie
              sigpic

Komentarz

heh to jakie były ceny na gugnach??;p

Komentarz

Junak znowu miesza fakty .... nie słyszałem żeby ludzie narzekali w Gugnach (a na jedzenie z pewnością nikt nie narzekał) ... już predzej w Wilkasach

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                    Junak znowu miesza fakty .... nie słyszałem żeby ludzie narzekali w Gugnach (a na jedzenie z pewnością nikt nie narzekał) ... już predzej w Wilkasach
                    Bo Ty zbierałeś pieniądze na drugi dzień a ja w piątek jeszcze
                    Był problem jak nie starczyło jedzenia dla każdego i jakieś dziwne pretensje ludzie do mnie mieli że niby miałem chować w kieszenie , druga sprawa to warcholstwo, marmurowy kot i takie tam , ech szkoda słów, dla niektórych to starczyła by mata do spania i wiadro do srania a nie łózko z pościelą.

Dla mnie tam najważniejsza jest trasa i spanie w łóżku, jakieś pyrkanie w 20 osób po lesie i to jeszcze nielegalnie mnie nie bawi, naturalna selekcja robi swoje .

A skoro już przy tym jesteśmy, może zorganizowali byśmy przejazd wytyczoną trasą przez miejscowego bo takie guglowe nie zawsze są dobre albo legalne.
                    sigpic

Komentarz

ja tam nie wiem, ale na Gugnach pojadłem jak nigdy!! tanio i dobrze, spanie z prysznicem też super także pierwsze słysze żeby ktoś biadolił... Istebna nie jest droga jak się wcześnie zamawia i w dużej ilości także o to byłbym spokojny, ale mi nie zależy ja tam mam ''5 min'' także chętnie wybiorę sie gdzieś w Polske. Moim skromnym zdaniem musimy Panowie konkretnie zagłosować:
                      1. miejsce
                      2. termin
                      i wbrew pozorom nie ma za dużo czasu
                      Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                        Dla mnie tam najważniejsza jest trasa i spanie w łóżku, jakieś pyrkanie w 20 osób po lesie i to jeszcze nielegalnie mnie nie bawi, naturalna selekcja robi swoje .
                        A skoro już przy tym jesteśmy, może zorganizowali byśmy przejazd wytyczoną trasą przez miejscowego bo takie guglowe nie zawsze są dobre albo legalne.
                        Proponuję dodatkowo zabezpieczenie techniczne w postaci samochodu z ciepłymi przekąskami i miejscami leżącymi (koniecznie miękkimi!) na wypadek gdyby niektórych co bardziej hardkorowych endurzystów senność na trasie ogarnęła
                        sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
                          Proponuję dodatkowo zabezpieczenie techniczne w postaci samochodu z ciepłymi przekąskami i miejscami leżącymi (koniecznie miękkimi!) na wypadek gdyby niektórych co bardziej hardkorowych endurzystów senność na trasie ogarnęła
                          coś w tym jest ja tam nie mam nic przeciw do tego jeszcze zabezpieczenie lekarskie i śmigłowiec

Dobra dobra, my tu pitu pitu a jak sami widzicie zainteresowanie tematem raczej marne więc proponował bym założenie ankiety zgodnie z radą siedlara i już chyba nic innego się nie wyjaśni
                          sigpic

Komentarz

Te miejsca mają być w ankiecie, ile ma trwać ta ankieta i jakie terminy do wyboru?:

PROPOZYCJE MIEJSCA:
                            1. Wilkasy - szutry
                            2. Gugny - szutry
                            3. Lubelskie - szutry
                            5. Pęczniew - trasy z TTE i dobrze znane czeczenowi ?

"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Myślę że te pozycje wystarczą a termin ustalić z góry na 27-28 kwiecień czyli weekend przed weekendem majowym
                              sigpic

Komentarz

jeśli chodzi o mnie termin też bym poddał ankiecie
                                27-28
                                3-4-5

Komentarz

Pracuję...
                                X