Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
No to widzę że będzie raczej kameralna impreza tylko 4 uczestników ale może w końcu poznam Was z widzenia bo jak na razie to widziałem tylko LUKASSA i kolegę jarka z pragi
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Z reguły kończyliśmy chyba jakoś ok. 22.. gdyż nst. dnia do fabryki trza się udać..
Ale to niech się inni wypowiedzą, gdyż ja mam chyba najbliżej, a co najwyżej nst. dnia bieganie sobie odpuszczę..
A o której możesz być?
Pozdrawiam,
Gosia
Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
No fakt udało się nie ma co nawet obyło się bez burdy choć pani barman zaczęła coś kąbinować Do której siedzieliście? A i jeszcze chciałem zapytać czy lokal Wam się podobał? Jeśli o mnie chodzi to takie spotkania moli byśmy robić na weekendach choć może nie każdy by mógł ale zawsze to trochę więcej czasu się ma i można na spokojnie pogadać i wypić piwo.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz