Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
V spotkanie XTZclub śląskie PROPOZYCJA 11-13 października, Niewiesze k.Gliwic
Ok... Panowie (i Panie) wobec tego scen robić nie będą. Potrzebuje tylko chetnego do podnoszenie mojego moto w razie gdyby mi juz sil brakło ;-)
nie wiem jak będzie naprawde, ale wiem, że gruby się Małgośką umawiał na wspólna jazde, także będzie najwyżej dźwigał Wam szczeniaki, a w trójke jakby co będziecie dźwigac mu psa
Ja już wyruszyłem wczoraj o 24 z Warszawy do Pacanowa , 4 godziny ,40% trasy w sporej mgle , raczej mleku.
W piątek dolecę na zlot i zależy od kondycji wybiorę trasę , na razie w zawieszeniu.
J11
Mody no to pojechałeś po całości,ja rok temu w październiku też zaliczyłem glebę i bark bolał jak s....ysyn a później się jeszcze kręgosłup przypętał i sobie odpoczywałem do września.Teraz już wreszcie mogę na zlot jechać i wypijemy za Twoje zdrowie
Co do spraw związanych z zlotem to rezerwacje ogarnięte,trasa z grubsza objechana ,nawet jakieś 5 km szutrowo-polnych dróg wkomponowałem w trasę.
Jutro po szychcie pakowanie i "WEKEND"!!!!
mam brac mate + spiwor czy bedzie wolne lozko czy w ogole mam sie gonic?
z tego co widać odpadł Mody,a miał być on + 3 osoby więc może wskoczysz na jego łóżko
a co do konkretów to dzwoń lub pisz do Adama,on ogarnia domki i miejsca do spania
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz