Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Zapora nad jez. Czorsztyńskim, zamek w Niedzicy, ruiny zamku w Czorsztynie, Czerwony Klasztor to zaraz za Słowacką granicą, wąwóz Homole, ciekawi mnie czy jest jeszcze po Słowackiej stronie w Starej Leśnej taka fajna gospoda mieli w niej super jedzenie a szefową była Pani Marcelka, Złoty Bażant u niej smakował że chochoMoże by jakiegoś kartona Bażanta przetransportować na Polską ziemię.
Nie po to jadę całą polskę żeby potem jeszcze gdzieś jeździć. Browar sam się nie wypije. Poszukalibyscie lepiej najbliższy sklep, a nie jakieś wąwozy.
Radek po prostu szuka alternatywy jak by miał z żoną jeździć w sobotę
A tak to powie jej że nie ma co oglądać i przyjedzie sam
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
jak zwykle się powypisujecie, a później zdychanie do 14 i jazda pod sklep hahahah
ale tak na poważnie Niedzica, Czorsztyn, pięknie polecam! aczkolwiek weekend gdzie jeszcze w grę wchodzi palnik to mało czasu i w terenie trza pozapylac
Radek po prostu szuka alternatywy jak by miał z żoną jeździć w sobotę
A tak to powie jej że nie ma co oglądać i przyjedzie sam
Junak -Wcale nie alternatywy. Dla mnie (jak wiesz) bez sensu jest lecieć 500km (jak zwykle zresztą) by pojeździć po krzaczorach. Anetta stwierdziła że coś tam do oglądania pewnie jest i może warto objechać ale browar to browar i nie ma co przesadzać z jazdą.
A że będziemy wcześniej to i Słowacja zachęca.
jak zwykle się powypisujecie, a później zdychanie do 14 i jazda pod sklep hahahah
ale tak na poważnie Niedzica, Czorsztyn, pięknie polecam! aczkolwiek weekend gdzie jeszcze w grę wchodzi palnik to mało czasu i w terenie trza pozapylac
gdzie ten siedlar z Wilkas? nie kupujcie KTM`ów!!! Choć patrząc na junaka to się odwrotnie porobiło.
Że co niby się porobiło?
A siedlar miał racje, wtedy mówił nie kupujcie bo większy miał wybór potem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Że u Ciebie spożycie wzrosło i stało się bardziej oficjalne
Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek się ukrywał, od altanki zaczynając
sigpic
pierwszym razem w Wilkasach byliśmy na 4 dni, można było wypić, a teraz jak ma się trzy dni z czego pierwszy i trzeci to dojazd powrót no tooo Radziu trza pojeździć! Ja tam wypić lubię, nic się nie zmieniło w lipcu nieoficjalnie wiem, że będzie okazja do pojeżdżawki i do wypicia, informacja pojawi się niejawnie i obiecuje, że pójdziemy do odcięcia zapłonu
w lipcu nieoficjalnie wiem, że będzie okazja do pojeżdżawki i do wypicia, informacja pojawi się niejawnie i obiecuje, że pójdziemy do odcięcia zapłonu
ERWIN SIĘ ŻENI CZY JAK ? Bo Safi na pewno
sigpic
Komentarz