Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

X Spotkanie Klubowe XTZ

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

X Spotkanie Klubowe XTZ

Witam wszystkich razem i każdego z osobna, Żeby tradycji stało sie zadość wyskakuje z propozycja spotkania klubowego X spotkania na przełomie września października .Czekamy na propozycje co do miejsca i terminu.

Pozdrawiam Trusek

Była już propozycja od chopów ze Ślůnska: http://www.xtzclub.pl/threads/9912-V...iesze-k-Gliwic

Komentarz

Ja tam mógł bym jeszcze raz w Gugnach pojeździć po szutrach, chyba nigdzie oprócz podlasia i mazurskiego nie ma takich tras jak tam.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Ja także chętnie pojadę jesienią, fakt chłopaki ze Śląska proponowali już spotkanie na swoim terenie, trzeba się określić co do miejsca żeby na przełomie lipca i sierpnia znaleźć jakąś metę gotowa przyjąć kilkanaście lub kilkadziesiąt osób z motocyklami. W Gugnach nie byłem chętnie bym pojechał i tam jeśli będzie taka wola ogółu.

Komentarz

jeśli chodzi o jazdę to w Wilkasach mi się lepiej zapylało. Panowie, zwierzyniec, byłem tam na tym zlocie, terenu od groma dla każdego coś się znajdzie, mówie wam wypasior maksymalny no pomijając fakt, że mieliśmy na śląsku zrobić, ale mi to lotto
          Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Zwierzyniec obok Zamościa?
            Gugny na pewno fajne pod względem bazy, ale trasa też zajebiaszcza było co robić
            Ostatnio edytowany przez Janas_WaWa; 642.

Komentarz

Można by zrobić ankietę ale żeby znowu nie było kichy że ludzie głosują a potem nie przyjeżdżają i miejscówa jest gdzieś w pizdu.
              Na jesien to ja nawet i na wybrzeże mogę pojechać, po plaży jeszcze nie jeździłem a na kaszubach na prawdę są fajne trasy.
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez Janas_WaWa Zobacz posta
                Zwierzyniec obok Zamościa?
                Gugny na pewno fajne pod względem bazy, ale trasa też zajebiaszcza było co robić
                Na Roztocze jesienią chętnie bym wpadł
                --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Propozycji sporo.... a kto ogarnie temat?
                  Śląsk się zdeklarował do organizacji u siebie .... jeżeli ktoś jest w stanie zorganizować w innym rejonie to niech rzuci propozycję - zrobimy ankietę i sprawa się wyjaśni

Komentarz

Przyjedzcie na Śląsk pokarzę wam bliznę po operacji kręgosłupa
                    A tak serio to może warto też poznać nasz region,jest tu trochę historii do ogarnięcia no i mamy "jeszcze" czarne góry do jazdy
                    Ostatnio edytowany przez mario_xt600; 365.
                    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Żeby się zaraz nie zaczęło, że niektórym daleko Ślązakom nie przeszkadzało jechać 600km na Wilkasy, mam nadzieję, że zadziała to podobnie w drugą stronę.

Komentarz

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
                        Żeby się zaraz nie zaczęło, że niektórym daleko Ślązakom nie przeszkadzało jechać 600km na Wilkasy, mam nadzieję, że zadziała to podobnie w drugą stronę.
                        musimy się dobrze za-promować i nie mam tu na myśli pływania promem

Komentarz

Ja na Śląsk bardzo chętnie się wybiorę.

Komentarz

kiedy tu pracować?

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                              Witam wszystkich razem i każdego z osobna, Żeby tradycji stało sie zadość wyskakuje z propozycja spotkania klubowego X spotkania na przełomie września października .Czekamy na propozycje co do miejsca i terminu.

Pozdrawiam Trusek
                              Ale teraz w planie jest V edycja a nie X ,chyba że coś mnie ominęło

Komentarz

Pracuję...
                              X