Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

19 - 22 czerwca 2014 r. - LUBELSKIE SZUTRY vol. 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

19 - 22 czerwca 2014 r. - LUBELSKIE SZUTRY vol. 2

Ponieważ pora już planować tegoroczne wyjazdy, razem z Renią i Junakiem mamy dla was propozycję spędzenia "długiego" weekendu czerwcowego (19 -22 czerwca).

W dniach tych odbędzie się druga edycja Lubelskich Szutrów.

Tak jak ostatnio, bazą imprezy będzie na razie bliżej nieokreślona miejscówka w okolicach Lubartowa (koszt max 35 zł/osobodoba). Jeśli się uda to wynajmiemy jakiś dom lub gospodarstwo agroturystyczne, które będzie całe tylko do naszej dyspozycji. Będzie też grill lub ognisko, muza i tańce.

Wstępny plan jest następujący:
    - 19 czerwca (czwartek) - przyjazd, zakwaterowanie, integracja
    - 20 czerwca (piątek) - ok 10.00 - 10.30 wyjeżdżamy w trasę. Trasa podoba jak ostatnio, długość ok 170 km, szybka, raczej płasko, piach i błoto się znajdzie. Jeśli moja Rodzicielka będzie w tym czasie w domu, to na pewno się tam zatrzymamy na jakiś obiad. Wieczorem będzie grill lub ognisko, muza i tańce. Ponieważ tydzień później nawzajem z Renią założymy sobie na palce serdeczne prawych dłoni "GPSy", z okazji wieczoru kawalersko-panieńskiego zaprosimy kilka osób więcej, wiec będzie się działo
    - 21 czerwca (sobota) - ok 10.00 - 10.30 wyjeżdżamy w trasę. Długość max 170 km. Szybkim offem lecimy do Dęblina, przejeżdżamy "przecinkę", "cebulową górę", jak wystarczy czasu to może zajedziemy też na plażę nad Wisłą w Długowoli, powrót terenem lub asfaltem do bazy.
    Z uwagi na to, że po piątkowej imprezie zakrapianej mocno alkoholem niektórzy mogą mieć problemy ze wstaniem, będzie przygotowana też spokojna offrołdowa trasa połączona ze zwiedzaniem.
    - 22 czerwca (niedziela) - powrót do domów.

Miejscówkę będziemy rezerwować na początku kwietnia, więc byłoby dobrze żeby do tego terminu, każdy kto ma zamiar przyjechać wpisał sie na listę.
    Oczywiście po tym terminie też będzie można się dopisać.
    Jeśli zabraknie miejsc na łóżkach to będą miejsca na podłodze lub w namiotach

Zapraszamy!

Wpisuję sie na liste! na pierwszą edycje lubelskich szutrów miałem aż 12km. Adamo omijajcie firlej jest wiele fajniejszych miejscówek.Oczywiście to jest tylko propozycja

Komentarz

Zamieszczone przez ENDURO BOY Zobacz posta
      Adamo omijajcie firlej jest wiele fajniejszych miejscówek.Oczywiście to jest tylko propozycja
      Spoko luz. Mam na oku kilka innych lokalizacji.

Komentarz

Jak by ktoś nie znał znaczenia słowa szutry to chciałem sprostować,
        nie będzie gnoju po klamki ani wyciągania sie linami z jakiegoś bajora czy laksy będzie po prostu można pojeździć jak na filmach

Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

Wstępnie się piszemy

Komentarz

tydzień później nawzajem z Renią założymy sobie na palce serdeczne prawych dłoni "GPSy"
            Powodzenia na nowej drodze życia!

Może uda mi się wpaść na chwilę w czwartek, bo jak mi się grafik nie zmieni to w piątek w godzinach wczesno-nocnych do roboty będę zmykał.
            hominis est errare, insipientis in errore perseverare
            Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

ojjj nie być grzechem jest
              podwójna impra = podwójna jazda

Komentarz

Wstępnie się piszę, piątek i sobota. Czyli przyjazd w piątek rano i sobota wieczorem powrót.

Komentarz

Wstępnie się piszę!

Komentarz

Albo ja jestem taki strachliwy albo nieźle zasuwaliscie na tych filmikach :-) Jakie to były prędkości?

Komentarz

Zbigniewa proszę dopisać, może z synkami zobaczymy...

Komentarz

w końcu jeden zobaczył prędkości były zacne. Wiec i tak pewnie zrobią się dwie grupy, selekcja naturalna murowana

Komentarz

Jeśli kogoś pominąłem to pisać:
                          1. AdamB
                          2. Renia
                          3. Junak - w pokoju z niechrapiÄ…cymi
                          4. Enduroboy
                          5. siedlar + Gosia (chrapi jak jasny pierun)
                          6. johny + trampek
                          7. pablo1972
                          8. wojtekk
                          9. Zbyszek + synowie na kondonach
                          10. janas

no i było by git, wiecej być nie musi bo tłok większy
                          żartuję oczywiście, wpisujcie się jak ktoś chce, i tak potem zrobi się weryfikacje ale trzeba mniej więcej znać liczbę osób żeby zastanawiać się nad lokalem.
                          Do tego jeszcze trzeba będzie doliczyć koleżanki Reni i Adama kolegów ( bo koleżanek pewnie nie będzie mógł zaprosić ) wiec będzie zabawa, będzie radośnie ...

P.S. Ktoś dysponuje jakimś numerem na pokaz mody z okolic, żeby się chłopak chociaż popatrzył na innego pieroga przed ślubem
                          Kulka powinieneś znać coś ciekawego.

Zamieszczone przez Vanellus Zobacz posta
                          Albo ja jestem taki strachliwy albo nieźle zasuwaliscie na tych filmikach :-) Jakie to były prędkości?
                          Wyświetl sobie film Adama w hd to zobaczysz licznik u siedlara bo u mnie navi przysłaniała wszystko. Tempo było turystyczne.
                          Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                          sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez Vanellus Zobacz posta
                            dopatrzyłem się 120
                            cholera moja teresa tyle nie idzie
                            trza będzie kostki założyć do kilofazera!!!!

Komentarz

Bez przesady
                              Ale kocha musi być
                              Wstępnie się zapisuje. Zobaczymy jak wyjdzie bo to u mnie środek sezonu będzie
                              ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

PracujÄ™...
                              X