Zaczyna robić się to już impreza cykliczna, bo będzie to już nasze trzecie spotkanie. Cieszę się, że Wam się podoba, bo w tym roku nie planowałem owego spotkania jednak kilka głosów ze środowiska dało mi chęci i podjąłem wyzwanie 
Zaproszenie kieruję do wszystkich, nie ma dla mnie znaczenia czy się znamy, czy nie. Ważne by wykazać się odrobiną kultury i miejsce zostawić w stanie takim, jakim go zastaniemy. Będą znajomi z dziećmi więc odrobina tolerancji, rozsądku w "darciu ryja
" również mile widziana.
Spotkanie bez planu, ot by się zobaczyć po miesiącach/latach czy też by się poznać, posiedzieć i pogadać. Przy ognisku, na pomoście, nad jeziorem - jak kto woli.
Może jakąś wycieczkę sobie zrobimy w sobotę/niedzielę. Chętnie porobię za przewodnika a miejscowi myślę, że równie chętnie pomogą odkryć, przybyszom z dalszych rejonów, mazurskie/suwalskie atrakcje.
Termin (od piątkowego popołudnia do poniedziałku) : 27.06-30.06, jak ktoś będzie chciał zostać dłużej - zostawię klucze do działki.
W tym terminie odbywa się Rajd Polski - można połączyć obie imprezy (http://rajdpolski.pl/pl/news)
Zapewniam:
ogrodzony teren z duża ilością miejsca pod namiot
ustronne miejsce z dala od gapiów
nieogrodzony kawałek terenu gdzie odważni mogą sobie zrobić legalny off 100x50m
miejsce + drewno na ognisko, kije
ławeczki, stoliczki
dojście do dzikiego, naturalnego jeziora – Jez. Świętajno.
kanisterek "Bimber Whisky"
wspólnie przyrządzone ciepłe danie z ogniskowego gara (może nawet dwa - zobaczymy)
słodkie śniadani(e)a
alkomat
Informacje dla tych którzy cenią sobie chociaż odrobinę komfortu:
brak WC (tylko tzw. "wiejski wychodek" )
brak prysznica
brak bieżącej wody
jest za to od niedawna 230V
Cywilizacja jest jednak blisko:
sklep z dużym wyborem piwa ok.800m ( wpław ze 300m
)
stacja benzynowa z toaletą ok. 2km
Orlik ( koszykówka, piłka nożna, siatkówka ) 200m – jest toaleta i prysznice, jak ktoś będzie miał ochotę i grzecznie poprosi to raczej pozwolą skorzystać
rowerek wodny sztuk: 1 – na miejscu
pompowany kajak sztuk : 1 – na miejscu
Współrzędne podam po niedzieli.
Impreza bez wpisowego!
Nie ma dla mnie znaczenia czy przyjedziecie motocyklami, PKS-em, czy grupowo autem - to nie zlot motocyklowy a spotkanie ludzi...
Czworonogi mile widziane!

Serdecznie zapraszam!

Zaproszenie kieruję do wszystkich, nie ma dla mnie znaczenia czy się znamy, czy nie. Ważne by wykazać się odrobiną kultury i miejsce zostawić w stanie takim, jakim go zastaniemy. Będą znajomi z dziećmi więc odrobina tolerancji, rozsądku w "darciu ryja

Spotkanie bez planu, ot by się zobaczyć po miesiącach/latach czy też by się poznać, posiedzieć i pogadać. Przy ognisku, na pomoście, nad jeziorem - jak kto woli.
Może jakąś wycieczkę sobie zrobimy w sobotę/niedzielę. Chętnie porobię za przewodnika a miejscowi myślę, że równie chętnie pomogą odkryć, przybyszom z dalszych rejonów, mazurskie/suwalskie atrakcje.
Termin (od piątkowego popołudnia do poniedziałku) : 27.06-30.06, jak ktoś będzie chciał zostać dłużej - zostawię klucze do działki.
W tym terminie odbywa się Rajd Polski - można połączyć obie imprezy (http://rajdpolski.pl/pl/news)
Zapewniam:
ogrodzony teren z duża ilością miejsca pod namiot
ustronne miejsce z dala od gapiów
nieogrodzony kawałek terenu gdzie odważni mogą sobie zrobić legalny off 100x50m

miejsce + drewno na ognisko, kije
ławeczki, stoliczki
dojście do dzikiego, naturalnego jeziora – Jez. Świętajno.
kanisterek "Bimber Whisky"
wspólnie przyrządzone ciepłe danie z ogniskowego gara (może nawet dwa - zobaczymy)
słodkie śniadani(e)a
alkomat

Informacje dla tych którzy cenią sobie chociaż odrobinę komfortu:
brak WC (tylko tzw. "wiejski wychodek" )
brak prysznica
brak bieżącej wody
jest za to od niedawna 230V
Cywilizacja jest jednak blisko:
sklep z dużym wyborem piwa ok.800m ( wpław ze 300m

stacja benzynowa z toaletą ok. 2km
Orlik ( koszykówka, piłka nożna, siatkówka ) 200m – jest toaleta i prysznice, jak ktoś będzie miał ochotę i grzecznie poprosi to raczej pozwolą skorzystać
rowerek wodny sztuk: 1 – na miejscu
pompowany kajak sztuk : 1 – na miejscu
Współrzędne podam po niedzieli.
Impreza bez wpisowego!
Nie ma dla mnie znaczenia czy przyjedziecie motocyklami, PKS-em, czy grupowo autem - to nie zlot motocyklowy a spotkanie ludzi...
Czworonogi mile widziane!

Serdecznie zapraszam!
Komentarz