No własnie czy jest w planach jakaś klubowa impreza??? ktoś coś myślał ???
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII edycja XTZ club ???
Zwiń
X
-
Ja mogę jeszcze zrobić przecinkę na koniec października ale to wątpliwy termin
zobaczymy czy w końcu jakaś teresa wjedzie na strzelnicę bo jak na razie tylko czarnuch drogą dla gejów dał radę
Większa impreza to dopiero na wiosnę.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez advradek Zobacz postaMoże jesienne Wilkasy? Jest po sezonie. Ścisku nie będzie. Za tydzień, dwa będzie już pewnie więcej błota. Nie będzie luxusów ale i też nie będzie trzeba srać po krzakach.
I...???
Ach i studentek pewnie będzie bez liku
Ale owszem chodzi mi po pogłowie organizacja kolejnych Wilkas, tyle że na wiosnę bo w tym roku już czasu za mało a może na Lubelskie lub do Czeczena chciałbym zawitać. Ten rok mam tragiczny, nigdzie nie byłem, Czechy nie wypaliły. Albo Kaszuby tam też jest dużo fajnych szuterków.Ostatnio edytowany przez robkri; 269.
Komentarz
-
Do Wilkasów albo na Gugny też mogę pojechać, bardzo miło wspominamno i mam ślady tras. Ale jak pewnie sami zauwazyliście, najwazniejsze to organizator, nawet jedna osoba ale ktoś musi się poświęcić i podjechać do ośrodka czy coś, ugadać wszystko. Nie ukrywam ale taki zlocik na początku sezonu może być fajnym początkiem majówki.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez robkri Zobacz postaTeż tak myślę Marcinie koniecznie trzeba wrócić do tradycji wiosennych spotkań XTZClubu bo się towarzystwo zjechało w tym roku i nic konkretnego nie wyszło.
Do wiosny jeszcze bardzo daleko, może ktoś z młodych się w końcu weźmie za robotę i coś zorganizuje ale szczerze wątpię, duch narodu ginieBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Jakie były te plany...???? Nie gadajcie ze nic się nie działo bo jak tylko ktoś miał ochotę to spotkania się odbywały ... Kotlina Kłodzka, impreza u Trocina, zlot PL.CZ.SK ... wystarczyło ruszyć dupsko.
Najwięcej pary w gwizdek poszło na http://www.xtzclub.pl/threads/10718-Zlot-w-Mazowieckim...
Wybierzmy region kraju w którym ma się odbyć spot i nie ma problemu z ogarnięciem spotkania ... dziś wystarczy kilka telefonów i w okolicy znajdzie się ktoś kto ogarnie traski czy inne szczegóły... lub tak jak w przypadku spotu nad Biebrzą Adam narysował traskę mając do dyspozycji tylko googlemaps ... jak tylko się chce to się zrobi !
PS
Pamiętacie plan organizacji spotkania w okolicach Słupska? Obiecywaliśmy ze pojedziemy odwiedzić grób Krzyśka ....
Komentarz
-
Ale tu mowa o spotkaniu forumowym a nie pojeżdżawka 10 ciu osób po lesie czy błocie. Sam widzisz czeczen że nie ma ludzi którym by się chciało gdzieś jechać to raz a drugie to jakoś organizatorzy też nie garną się za bardzo do oranizacji czegoś takiego.
Ja od razu powieziałem że nie podejmuje się czegoś takiego, mam niemiłe doświadczeniaBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaJakie 10 osób... Kotlina,międzynarodowy to 10 osób?
Wybierzmy miejsce - organizację się ogarnie - zawsze znajdzie się ktos blisko kto sprawdzi osrodek...
Zapodam ankietę co do wyboru miejsca na -miesiąc - jak zdecydujemy o regionie to wybierzemy konkretny ośrodek
Tylko kto to łyknie ???Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
Komentarz