Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ale tu mowa o spotkaniu forumowym a nie pojeżdżawka 10 ciu osób po lesie czy błocie. Sam widzisz czeczen że nie ma ludzi którym by się chciało gdzieś jechać to raz a drugie to jakoś organizatorzy też nie garną się za bardzo do oranizacji czegoś takiego.
Ja od razu powieziałem że nie podejmuje się czegoś takiego, mam niemiłe doświadczenia
Marcin, z takim podejściem nikogo do organizacji zlotu nie zachęcisz.
Marcin, z takim podejściem nikogo do organizacji zlotu nie zachęcisz.
Ale mogę zaoszczędzić mu nieprzyjemności albo rozczarowania.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Standardem jest narzekanie,marudzenie Junaka.... tym nie trzeba sie przejmować Za mało/za dużo ,za daleko/za blisko ,za szybko,za wolno,za ciepło /za zimno itd..... urodzony malkontent! Ważne jest dokonanie wyboru regionu kraju,terminu - reszta jest do ogarnięcia
Ale mogę zaoszczędzić mu nieprzyjemności albo rozczarowania.
To zastanów się czy chcesz żeby były organizowane zloty, czy chcesz zaoszczedzic ludziom rozczarowań?
Kto nie ryzykuje ten nie ma a jak historia pokazuje można się też mile zaskoczyć.
To zastanów się czy chcesz żeby były organizowane zloty, czy chcesz zaoszczedzic ludziom rozczarowań?
Ja bym chciał i to i to
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz