Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

8. SK+PL+CZ zraz SuperTénéré 11-13.9.2015

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
    ja chciałam się spotkać z kolegami z forum
    Ja z koleżankami też
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Teraz to nawet jak się ogarną. To mi się już nie chce jechać.
      Na początku myślałem, że to żart. Ale po tym wpisie na czerwono rozwialy się moje wątpliwości.
      Szkoda. Zorganizujemy coś u nas. Mi obojętnie gdzie. Mało w tym roku jedzilem także może być daleko. Chociaż ja mam wszędzie blisko
      A za rok my organizujemy zlot to nie będzie podziałów.
      ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Mają one teraz XT i XTZ w czasie i nie chcą być w sumie 200 motocykli, na przykład, do wytrącenia 50 XT i XTZ 150 i Beyond motocykli. Nagle istota XT i XTZ nie ma sensu! ... Dlaczego mielibyśmy wtedy musiałem zrobić ??? Dlatego też, jeśli spełnia XT i XTZ więc tylko motocykle XT i XTZ. Jeśli ktoś jedzie XT i XTZ motocykl ... Może razem podróżują z jednego innych marek motocyklowych.
        Grupa, max jeden innej marki motocykla!

These have now XT and XTZ over time and do not want to be with a total of 200 motorcycles, for example, to precipitate 50 XT and XTZ 150 and Beyond motorcycles. Then suddenly essence XT and XTZ does not make sense! ... Why would we then had to do ??? Therefore, if it is meeting XT and XTZ so only motorcycles XT and XTZ. If one travels XT and XTZ motorcycle ... Can together traveling with one other motorcycle brands.
        The group, max one another motorcycle brand!

Komentarz

Eee Junak przetłumacz, bo ja nie rozumiem ani po słowacku, ani po angielsku..
          Nie jestem zainteresowany tym wyjazdem, ale chciałbym poznać tłumaczenie tego pepika (niedawno tak nazywano czechosłowaków)
          pozdr.

Komentarz

Zamieszczone przez supertenere Zobacz posta
            Mają one teraz XT i XTZ w czasie i nie chcą być w sumie 200 motocykli, na przykład, do wytrącenia 50 XT i XTZ 150 i Beyond motocykli. Nagle istota XT i XTZ nie ma sensu! ... Dlaczego mielibyśmy wtedy musiałem zrobić ??? Dlatego też, jeśli spełnia XT i XTZ więc tylko motocykle XT i XTZ. Jeśli ktoś jedzie XT i XTZ motocykl ... Może razem podróżują z jednego innych marek motocyklowych.

These have now XT and XTZ over time and do not want to be with a total of 200 motorcycles, for example, to precipitate 50 XT and XTZ 150 and Beyond motorcycles. Then suddenly essence XT and XTZ does not make sense! ... Why would we then had to do ??? Therefore, if it is meeting XT and XTZ so only motorcycles XT and XTZ. If one travels XT and XTZ motorcycle ... Can together traveling with one other motorcycle brands.
            Moim zdaniem to powinno być napisane tak:
            Mamy teraz zlot XT i XTZ, nie chcemy by w sumie było 200 motocykli. Na przykład 50 xt oraz 150 xtz gdzieś tam wśród innych motocykli. Wtedy cała idea zlotu XT oraz XTZ nie ma sensu. Dlaczego wtedy mieli byśmy to robić? Dlatego jeśli jest to spotkanie XT i XTZ to niech tylko te motocykle będą na zlocie. Jeśli jedzie jeden na XT lub XTZ a drugi na motocyklu innej marki, mogą razem przyjechać ale tylko max jeden motocykl innej marki na grupę.

Gość ideę może ma słuszną ale zapomniał że na każdym zlocie odsetek innych moto to raczej 2% a nie połowa.
            Ale jak chce się izolować to nie ma problemu.
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              Ja z koleżankami też
              DŹYZYS - Junak RACJA, z koleżankami też - zrobiłam grupę koedukacyjną, bo nie chciałam nikogo wyróżniać, ani dzielić na grupy

Komentarz

Napisałby taki tekst w nagłówku i wszystko jasne, dołączyli byśmy do jakiejś grupy XTZ żeby koniecznie być z naszymi słowackimi bracmi.
                pozdr.

Komentarz

Przyjmę do swojej grupy motocykl inny niż XT/XTZ. Ale max jeden

Kutfa... nie psuć mi tu planów! Już zacząłem rzeźbić trasę bokami, a zaraz się okaże, że wyjdzie lipa i nie będzie z kim pić. No to jaka propozycja? Jedziemy gdzieś indziej, czy mam pomarańczowym zrobić naklejki "Yamaha XTZ Super Adwenczer" i jakoś się przeciśniemy?
                  Ostatnio edytowany przez ArturS; 427.

Komentarz

No ja jadÄ™ z Krzychem.
                    Czyli XTZ+KTM
                    A tak poważnie to nie ma myślę problemu. Bo patrząc na ubiegłe zloty to odsetek innych marek/modeli był bardzo mały(tak jak Marcin pisał).
                    Także będziemy się chyba widzieć na miejscu u kolegów Słowaków.
                    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

jak ktoś ma na mnie patrzeć krzywo bo przyjechałam trampkiem, to jakoś tak odechciewa mi sie jechac.

Komentarz

Ja bym wolał zrobić coś w PL, przynajmniej będzie z kim pogadać a nie po śmocku coś roztłumaczać.
                        sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez supertenere Zobacz posta

Roman i nie dało się tak odrazu Teraz to brzmi całkiem inaczej i sensownie .A "nie bo nie" Jeśli na 10 czy piętnaście osób z Polski przyjedzie 5 na innych motocyklach to się świat nie zawali

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez giani Zobacz posta
                          No ja jadÄ™ z Krzychem.
                          Czyli XTZ+KTM
                          A tak poważnie to nie ma myślę problemu. Bo patrząc na ubiegłe zloty to odsetek innych marek/modeli był bardzo mały(tak jak Marcin pisał).
                          Także będziemy się chyba widzieć na miejscu u kolegów Słowaków.
                          Giani a nalewkę bierzesz ??? Ja wezmę i jak coś to potrujemy sąsiadów z południa

Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
                          Przyjmę do swojej grupy motocykl inny niż XT/XTZ. Ale max jeden

Kutfa... nie psuć mi tu planów! Już zacząłem rzeźbić trasę bokami, a zaraz się okaże, że wyjdzie lipa i nie będzie z kim pić. No to jaka propozycja? Jedziemy gdzieś indziej, czy mam pomarańczowym zrobić naklejki "Yamaha XTZ Super Adwenczer" i jakoś się przeciśniemy?
                          No to rzeźb fajną traskę byle nie po krzakach bo mi się nowy lakier porysuje

Przepraszam, a czy na forum jeszcze mogę być? bo jak nie, to zabieram mój "tyłek" (bo nie ma znaczka XTZ, tylko "motocykle...") i lecę w "inne" krzaki

Albo może nakleję sobie na SUczkę naklejki XTZ i się nie kapną ?

Ale Szczerze - odechciało mi się!! ja chciałam się spotkać z kolegami z forum - więc jeśli zaproponujecie gdzie indziej, - TEŻ PRZYBĘDĘ
                          Motorynka zaklej znaczek a oni i tak się nie połapią wiesz jak to jest z tymi hucułami
                          Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Przepraszam, a czy na forum jeszcze mogę być? bo jak nie, to zabieram mój "tyłek" (bo nie ma znaczka XTZ, tylko "motocykle...") i lecę w "inne" krzaki

Albo może nakleję sobie na SUczkę naklejki XTZ i się nie kapną ?

Ale Szczerze - odechciało mi się!! ja chciałam się spotkać z kolegami z forum - więc jeśli zaproponujecie gdzie indziej, - TEŻ PRZYBĘDĘ
                            Kasia ale masz stringi na tablicy rejestracyjnej a to jest przepustka na każde spotkanie. Poza tym także chciałbym się spotkać z koleżankami i kolegami z naszego forum.

Komentarz

Myślę że wszystko jest już w miarę jasne, wszyscy którzy wyrazili chęć przybycia mogą zgodnie jechać, jeśli mnie pamięć nie myli to koledzy ze Słowacji do Gródka nad Dunajcem także przyjechali w towarzystwie z motocyklistów jadących innym motocyklami. Ciekawi mnie czy Czesi wiedzą o tym bo i oni też byli w towarzystwie z motocyklistami na innych motocyklach, zapewne i do Słowacji przybędą. Statystycznie wygląda to mniej więcej tak że na 5 motocykli XTZ z Polski wypada jeden którego nazwy nie wspomnę .

Komentarz

Zamieszczone przez robkri Zobacz posta
                                Myślę że wszystko jest już w miarę jasne, wszyscy którzy wyrazili chęć przybycia mogą zgodnie jechać, jeśli mnie pamięć nie myli to koledzy ze Słowacji do Gródka nad Dunajcem także przyjechali w towarzystwie z motocyklistów jadących innym motocyklami. Ciekawi mnie czy Czesi wiedzą o tym bo i oni też byli w towarzystwie z motocyklistami na innych motocyklach, zapewne i do Słowacji przybędą. Statystycznie wygląda to mniej więcej tak że na 5 motocykli XTZ z Polski wypada jeden którego nazwy nie wspomnę .
                                Jest dobrze
                                Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

PracujÄ™...
                                X