Zamieszczone przez orzelekNGI
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez T_F Zobacz postaPoprawiłem ankietę jednakże pojawiło mi się pytanie. Ugadaliśmy się kolegą i kumpel wybrał domek 4 osobowy więc co miałem wybrac ja ? Zaznaczyłem namiot żeby nie rezerwować dwóch domków.
A i komu i jak przelewać kasę bo nie dostałem żadnego info.
Przypominam - w zaliczce przelewacie mi tylko kasę za zamówione jedzenie-za domki/namioty płacicie gotówką dla mnie jak przyjedziecie na miejsce i dostaniecie identyfikator, a ja całość płacę dla ośrodka.
- - - Zaktualizowano - - -
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaNo i jest jasnośćNa PW wysłałem info bo nie wszyscy zdecydowali do końca co i jak .... no to zdecydowałem za nich
Orzełek - ile czasu na sobotnią traskę off przewidujesz? (pytanie w zasadzie retoryczne... ale tak pi - razy-drzwi...) zakładając że uda się wystartować ok 10-ej....
a co do czasu offa to cały dzień można hulać z przerwą na szamanie polowe. na 18 powrót na ośrodek podobnie jak turystyki
Komentarz
-
Zamieszczone przez orzelekNGI Zobacz postaŻeby była jasność-jedziesz na trasę turystyczną albo na off - nie płać za sobotni obiad na ośrodku, chyba że zostawiasz towarzysza
poproszę o numer konta do przelewuBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez orzelekNGI Zobacz posta.... na 18 powrót na ośrodek podobnie jak turystyki
pozdr.
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaSpokoooo..... jeszcze może być tak jak w CZ .... będziemy grać w siatę od rana...
pozdrawiam
George ClooneyOstatnio edytowany przez advradek; 76.
Komentarz
-
meczyk w siatke z rana na kaca - rzecz idealna!Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
Komentarz