Zamieszczone przez giani
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VII Spotkanie XTZ Club 15-17 Maj 2015 "Przerwanki"
Zwiń
X
-
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaJeżeli znajdzie się jakiś lekki off to nie ma problemu, możemy lecieć na moto, najbardziej mnie męczą nudne asfaltówki walka z puszkami.ja ostanio tak goniłem Janasa i Adama, było ciekawie
A i jeszcze zapomniałem mamy zajebisty ślad z drogi na Gugny więc też można go jakoś wykorzystaćOstatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez Neno Zobacz postaBędzie opcja namiotowa dla tych co to będą wiedzieli czy dostana wolne dopiero "za pięć dwunasta" ?
Zakładam, że za paszę bym przelał odpowiednio wcześniej - "ustawowe" 10 dni przed.
Tez chętnie poznał bym Was osobiście, bo jak zawsze oglądam relację pozlotowe to mnie ściska ,że nie byłem. A tu teraz w miarę blisko... 160km - grzech tego nie wykorzystać!
Ośrodek wpisuje się w me gusta - kameralnie jak nic!
Już się doczekać nie mogę !
Komentarz
-
Zamieszczone przez trocin Zobacz postaPo szutrach i asflatach to trasa turystyczna bedzie, szutry to nie off...to delektowanie się pokręcaniem manetą na sypkim i 150 na zegarze...
Błoto to znajdziesz zapewne zaraz za stodoła, po h.. jechać tyle kilometrów.
Chyba że wrzucisz tego gejowoza na lawetkę ( na kołach może nie dojechać)to pojedziesz chwilkę z nami, do pierwszego zakrętu bo potem naturalna selekcja, buma zakrztusi się kurzem i smrodem z katów
pozdr.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz posta
Trzeba trochę potrenować, żeby w siatkówkę dowalić takim jednym gościom. Widziałem na fotce boisko do siatkówki, ale plażowej, uff może być ciężko na tym piasku
pozdr.
Boisko jak boisko ... ponoć katondony po piachu zap...ją ....to kierownicy nie mogą???
Komentarz
Komentarz