Czeczen ku..sie jedziemy na kolach!!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
4-7 czerwca 2015 r. Lubelskie Szutry vol. 4
Zwiń
X
-
Geye będzieemy późnym wieczorem bo wcześniej niż 15-16 nie wyjedziemy, mam okresowe komunistyczne szkolenienie, na którym musze gnić do 14
Allllle widzimy się, lece z Fiałą, który k....wa ma 22 pkt jak się nie myle to też szału nie bydzie na asfalcie heh
Do zobaczyska!!! kupcie nam dwa czteropaki, chyba że będzie cytrynówka
Paaaaaaaa
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postachyba że będzie cytrynówka
oczywiście za namową tatyBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez RENIA Zobacz postaMożna podjechaćwłaśnie jesteśmy w Krasnobrodzie, jutro uderzamy na Stanisławkę, a w sobotę znowu do Kostr.
Komentarz
-
ja tyż :-) zmęczony i zadowolony super atmosfera dużo nauki a na przecinkę następne podejście zrobie juz mam nadzieje a bardziej odpowiednim sprzecie
Posiadówa i nocleg w stotole wypas :-)
toważystwo do % ... wypasione , bawiłem sie przednio
Dzięki Adam za wyrozumiałość za moje tempo jazdy
Wieczorkiem wrzucę kilka fotekOstatnio edytowany przez gregoszki; 2812.
Komentarz
-
Dziękujemy wszystkim, którzy zajrzeli na Lubelskie Szutry, miło było zobaczyć znajome twarze (i poznać nowe)!Bardzo cieszymy się, że wyjazd się podobał.
Kilka zdjęć od nas:
Lubelskie Szutry 4-7.06.2015
Komentarz
-
-
Musimy jednak zrobic zlot ktm pod nazwą "mała weryfikacja"
No i oczywiście tekst wieczoru: ale jak to nie zabraknie ...Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Też chciałem podziękować za super organizacje i wytyczenie śladu. Było gdzie pojeździć i powalczyć, oczywiście wielkie dzięki dla Reni za wożenie gratówJak ktoś znajdzie chwile niech skrobnie pare słów o miejscówce Krasnobrodzie http://e-nocleg.pl/nocleg,marioieliza-opinie.html
Do następnego !!!
Komentarz
Komentarz