Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
taka sytuacja
w drodzę powrotniej za iłżą ,przed nami kolo wymusił przed harlejowcem pierszeństwo ,ten położył maszynę i zaliczył kilku mertowego szlifa ,raczej nic mu nie będzie polecieliśmy z Jankiem do lasu go szukać ,schował sie na jakieś posesji ....ale wyjechał i go dorwaliśmy i zawróciliśmy, świadek wymuszenia jechał samochodem za tym harlejowcem ( zresztą jak powiedział też motocyklista ) i nie popuści hujo.... wi ,przyjechały miśki też zresztą na motocyklach ,pewnie mu nie popuszczą ... konkluzja
na asfalcie nie jest bezpiecznie a już tym bardziej w niedziele ...
, bylo świetnie, wyjezdzilem się co najważniejsze..
W końcu doczekałem momentu kiedy nie tylko mnie już się nie chciało jeździć ale siedlar chociaż nie wołał chodźcie na asfalt
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
taka sytuacja
w drodzę powrotniej za iłżą ,przed nami kolo wymusił przed harlejowcem pierszeństwo ,ten położył maszynę i zaliczył kilku mertowego szlifa ,(...)
konkluzja na asfalcie nie jest bezpiecznie a już tym bardziej w niedziele ...
To główny powód mojej przesiadki na lawetę...
Sowizdrzał KTM 750 6T Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Nie filmale znalazłem zdjęcie jeszcze lepszego adv'ła niż Tomur
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz