10. jubileuszowe „Rycie u Trocina” 
Termin: 13-15.03.2015.
Miejscówka: Stanisławka 4, 24-160 Wąwolnica, GPS 51.291285,22.111269
Dobra muzyka, zajebiste żarcie, perła i cytrynówkaaaa…
Tym razem żeby nie było opierdalania się i sciemniania, oraz żeby był duch rywalizacji, będzie po trasie kilkanaście OeSów, a na nich moje podpisy do zdobycia – będę czekal w ciekawych miejscach i podpisywal wam kartki, które ode mnie dostaniecie – podpis oznacza zaliczenie OeSa. Zdobywca największej ilości pieczatek zostanie kozakiem wąwozów, najmniejszej – miekką fają
Cała klasyfikacja (nick+sprzęt) będą opublikowane
podpisy będą do zdobycia pośrodku bagienek, wąwozów, podjazdów i zjazdów – krotko mowiac w ciekawych miejscach...
Podstawa to dobrze przygotowany zawodnik, sprzet i opony - żeby nie zamulac po trasie
Plan:
piątek – zjeżdżanie i kolacja, ew. ognisko
ja dotrę na miejsce ok. 20, postaram sie wczesniej ale zalezy o ktorej skoncze prace... Monika bedzie czekac na was z cieplym posilkiem i cytrynówką 
sobota – odprawa 9.00, start na trasę ok. 9.30, ja lub janek pierwsi wjeżdżamy na OeSy i czekamy na was, po powrocie ok. 17 impreza i ognisko
niedziela – dojechanie się w terenie lub dopicie dla chetnych
, generalnie co kto chce 
Do 11go marca musze podac ilość osob na kime i zarcie, ile osób jakie dni, ale im wczesniej tym lepiej, kto przyjezdza na samo sobotnie rycie również niech się zapowie i da mi znać.
Wpłaty za nocleg i żarcie na miejscu u Moniki.
Ceny:
zajebista zabawa w offie i na Stanisławce – 0 zł
kolacja piątek: 15zł
nocleg ze sniadaniem pt: 40zł
obiadokolacja sobota: 20zł
nocleg ze sniadaniem sob: 40zł
obiad niedziela: 15zł
Do zobaczenia
UWAGA:
Uczestnictwo w imprezie na wlasna odpowiedzialnosc - może zagrażać zyciu lub zdrowiu ! Impreza nie ma organizatora, Monika po prostu bedzie nas goscic, nie wjezdzamy tam gdzie nie wolno i tam gdzie nie czujemy sie na silach, bezpieczenstwo najwazniejsze ! Mam nadzieje ze to rozumiecie...
W razie co moj tel. 50 5176 siedemdwa7
Sija

Termin: 13-15.03.2015.
Miejscówka: Stanisławka 4, 24-160 Wąwolnica, GPS 51.291285,22.111269
Dobra muzyka, zajebiste żarcie, perła i cytrynówkaaaa…
Tym razem żeby nie było opierdalania się i sciemniania, oraz żeby był duch rywalizacji, będzie po trasie kilkanaście OeSów, a na nich moje podpisy do zdobycia – będę czekal w ciekawych miejscach i podpisywal wam kartki, które ode mnie dostaniecie – podpis oznacza zaliczenie OeSa. Zdobywca największej ilości pieczatek zostanie kozakiem wąwozów, najmniejszej – miekką fają

Podstawa to dobrze przygotowany zawodnik, sprzet i opony - żeby nie zamulac po trasie

Plan:
piątek – zjeżdżanie i kolacja, ew. ognisko

sobota – odprawa 9.00, start na trasę ok. 9.30, ja lub janek pierwsi wjeżdżamy na OeSy i czekamy na was, po powrocie ok. 17 impreza i ognisko
niedziela – dojechanie się w terenie lub dopicie dla chetnych

Do 11go marca musze podac ilość osob na kime i zarcie, ile osób jakie dni, ale im wczesniej tym lepiej, kto przyjezdza na samo sobotnie rycie również niech się zapowie i da mi znać.
Wpłaty za nocleg i żarcie na miejscu u Moniki.
Ceny:
zajebista zabawa w offie i na Stanisławce – 0 zł

kolacja piątek: 15zł
nocleg ze sniadaniem pt: 40zł
obiadokolacja sobota: 20zł
nocleg ze sniadaniem sob: 40zł
obiad niedziela: 15zł
Do zobaczenia

UWAGA:
Uczestnictwo w imprezie na wlasna odpowiedzialnosc - może zagrażać zyciu lub zdrowiu ! Impreza nie ma organizatora, Monika po prostu bedzie nas goscic, nie wjezdzamy tam gdzie nie wolno i tam gdzie nie czujemy sie na silach, bezpieczenstwo najwazniejsze ! Mam nadzieje ze to rozumiecie...
W razie co moj tel. 50 5176 siedemdwa7
Sija

Komentarz