Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Alternatywna Słowacja czyli forumowe spotkanie niezależne od marki pojazdu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

56a5ff25925dcbb4c1dd9c158ec7ba89.jpg

Komentarz

Czyli mamy 18 osób - kto jest jeszcze zdecydowany to proszę o określenie się ponieważ muszę dogadać z właścicielką ile kompletów pościeli ma przywieźć z innego ośrodka dla nas wstępnie poprosiłem o 2 sztuki czyli 18 plus 2 bo nie wiem czy ktoś jest jeszcze chętny - ja jutro startuje z rana więc ewentualne jeszcze zamówienia miejsc to już pod tel do mnie 790 232 246 oddzwonię ale będę w trasie więc z opóźnieniem - co ze śniadaniem ??? myślę że każdy z rana będzie chętny to coś sobie zamówi w restauracji sam ale poproszę żeby się przygotowali na ok 18 posiłków więcej nie wiem co z obiadem ??? też będziemy chętni ??? jeśli tak to też bym ich przygotował na jakieś większe ilości i w niedziele również śniadanie chyba by wartało wciągnąć

1 Junak + Edyta, domek
      2 Beniamin, domek
      3 Rotoolf, domek
      4 Autsi, domek
      5 Johny B, domek
      6 Lemur, domek
      7 Giani bo z nim gadałem, domek
      8 Adam B, domek
      9 Mario XT 600 domek
      10 Daro domek
      11 Robkri domek
      12 Waldi domek (Szwagier robkri)
      13 Rudolf domek (Szwagier robkri)
      14 RENIA domek
      15 Motorynka potwierdzona
      16 Jarek11
      17 Zbigniew, domek full wypas
      18 Trusek

Są przygotowani na 20 posiłków z mięcha - schaby i takie tam tematy, na śniadania też. obok ma być jakaś grupa Nording-Łoking i mamy im nie łamać kijków żeby mogli sobie iść dalej i dalej. ognisko powiedziałem że mamy z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę
      Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.

Komentarz

Spoko, śniadania to podstawa. Obiad myślę też ale to już w sobotę rano ustali się godzinę.
        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
        sigpic

Komentarz

A kto samochodem niech weźmie też grila :-) bo ja mam malutkiego

Komentarz

na zdjęciach widziałem przy domkach że były jakieś dość duże ale można wziąć jak ktoś ma

Komentarz

Niezła sie ekipa skleiła ,żałuje że mnie nie będzie ten weekend u mnie odpada od poniedziałku rozbieram czarna dziwkę uszczelka pod głowicą nie przypasiła ... a miala juz iśc na aledrogo ,chyba to wyczuła ... dobrej zabawy i do następnego

Komentarz

No to widzimy się za parę godzin
                ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Ok 17.30 powinniśmy być z Renią na miejscu. Do zobaczenia.

Komentarz

Jdzie ktoś z wawy ? ja startuje za godzinę
                    J11
                    Papacool

Komentarz

No to ruszam
                      A jacu z czeczenem właśnie ruszyli po następnych i na południe...

Komentarz

Przyjeżdżam a tu co widzę? Nie ma z kim gadać

WP_20150912_01_10_46_Pro.jpg

WP_20150912_01_41_41_Pro.jpg

Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        sigpic

Komentarz

Eee tam pewnie nie znasz tego języka

Komentarz

Przyjechał z panią , to zapomnial języka w gębie... :p

Komentarz

Dla Romana
                              WP_20150913_08_49_11_Pro.jpg
                              sigpic

Komentarz

Siemanko...sory ze pytam tutaj o to ale ma ktos konto na forum BMW?

Komentarz

Pracuję...
                                X