Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Zniesmaczony poczynaniami organizatora zlotu na forum proszę o wypisanie mnie z listy uczestników.
Jeśli pan B. zamierza zorganizować zlot w ten samej atmosferze i duchu jaki prezentuje na forum to to nie są moje klimaty i nie chcę mieć z tym nic wspólnego.
Adam
jasna dupa,chłopaki, obaj wrzućcie na luz. Mr.B ma taki ogrowaty styl ale chłop jest poza tym okej jeszcze raz proszę o spokój,panowanie nad emocjami i takie tam duperele. po to robimy imprezę, coby się zintegrować a nie już na wstępie robić sobie wzajemnie ciśnienie jak w Rowie Mariańskim. grzeczne: pliz!
Trusek podoba mi się twój kierunek myślenia. blyshkrik poproszę o dopisanie do imprezy również mnie, w opcji ;namiot. No i może podajcie wreszcie jakiś nr konta , żebyśmy mogli zacząć wpłacać zaliczki, przedpłaty czy jak by to zwać.
kurde bele, co za towarzystwo - żeby się pchać do płacenia...!
konta jeszcze nie podaję,musi się wyjaśnić jedna kwestia a propos pieniędzy - przyjdzie pora,dam nr konta
drobne sprostowanko nie trakero tylko trakerosi nie żona a dziewczyna jak na raziez poważnych rzeczy pomysł z pierwsza pomocą jest super mogę pogadać z kumpelą może by udzieliła lekcji.a ten numer konto do korytka to na forum bedzie?
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Komentarz