Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 27.

Komentarz

A załatwisz nam na miejscu pokój 2 os z łazienką za 25zł/os/doba?
        sigpic
        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Komentarz

Niestety ze względów zdrowotnych Ani musi być pokój. Chcieliśmy pokój w Morsku, ale sie nie udało, więc będziemy mieli 4-5 km do Morska.
            sigpic
            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Komentarz

Jak Wam nie pasuje, że mamy nocleg gdzieś poza ośrodkiem (bo w Morsku nam się nie udało już załatwić, wybaczcie), to możemy się Wam wogóle na oczy nie pokazywać i nie psuć Wam zlotu. Ot takie moje zdanie.
                No heaven... no hell... only motór i Bartas

Komentarz

Do zobaczenia wszystkim!!!

Komentarz

Takie info trochę off-topowe
                    Lokale wyborcze w niedzielę będą czynne 6-20. Zaświadczenie o prawie do głosowania poza miejscem zameldowania można odebrać w swoim lokalnym wydziale obsługi mieszkańców (czy jak się to tam nazywa) do jutra włącznie
                    Więc jak ktoś nie chce się spinać w niedzielę by zagłosować w swojej lokalnej komisji to jazda do urzędu.

Pozdrawiam,
                    Gosia
                    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Zamieszczone przez Infi Bartasowa Zobacz posta
                      Jak Wam nie pasuje, że mamy nocleg gdzieś poza ośrodkiem (bo w Morsku nam się nie udało już załatwić, wybaczcie), to możemy się Wam wogóle na oczy nie pokazywać i nie psuć Wam zlotu. Ot takie moje zdanie.
                      Już nie marudźcie tylko przyjeżdżajcie ;] Im więcej ludzi tym lepiej. Poznamy się przynajmniej wszyscy w cztery oczy... choć chyba w więcej tych oczu
                      BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
                      YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Kurcze jak pech to pech chyba złamałem nogę w kostce
                        Jadę na prześwietlenie jak się okaże że jest tylko zwichnięta i wejdzie but od moto. to nic mnie nie zatrzyma. I będę na 100 %

Komentarz

Bawcie się dobrze !
                          Udziec pewnie będzie jak to mówi mój syn zapyszny! i w ogóle będzie pewnie świetnie. Być może na następnym razem.

miłej zabawy!

Komentarz

Komentarz

Ostatnio edytowany przez Gość; 78. Powód: dopisek

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                                X