juz wiem ze na 10 nie dam rady bo pracuje do 4 rano;/ o 13 w Piasecznie gdzie??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Infi Bartasowa Zobacz postaJak Wam nie pasuje, że mamy nocleg gdzieś poza ośrodkiem (bo w Morsku nam się nie udało już załatwić, wybaczcie), to możemy się Wam wogóle na oczy nie pokazywać i nie psuć Wam zlotu. Ot takie moje zdanie.
deszcz czy nie deszcz jebać to ... ostatnio też troche padało,
ja wyruszam jutro rano ekipą jednoosobową. jak by mi moto się zbulwersowało jak Infi to kto mnie zholuje na teren zlotusigpic
Komentarz
-
blyshkrik
-
Zamieszczone przez Kojega Zobacz postaKurcze jak pech to pech chyba złamałem nogę w kostce
Jadę na prześwietlenie jak się okaże że jest tylko zwichnięta i wejdzie but od moto. to nic mnie nie zatrzyma. I będę na 100 %
Komentarz
-
blyshkrik
-
blyshkrik
-
Zamieszczone przez bladyxtz Zobacz postabartas liczę że jednak nie wymiekniecie nocleg poza osrodkiem jak dla mnie ok grunt zeby sie spotkac do zobaczyskaJakby co dzwońcie
No heaven... no hell... only motór i Bartas
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kojega Zobacz postaKurcze jak pech to pech chyba złamałem nogę w kostce
Jadę na prześwietlenie jak się okaże że jest tylko zwichnięta i wejdzie but od moto. to nic mnie nie zatrzyma. I będę na 100 %
Wyjeżdzam 15-16 z Warszawy. Kurcze, nienawidze tej "krakowskiej", fotoradary robią zdjecia z tyłu--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Zamieszczone przez finek Zobacz postajak jest godzina wyjazdu w piątek grupy południe z bielska z dworca głownego??
cz utrzymujemy 16-17
1-trakeros
2-finek
3-Banan
Komentarz
Komentarz