Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
-
Hej!
Dzięki za zlot! Miło było Was poznać
Z Adamem dojechaliśmy bez problemów choć głównie w deszczu. Odkręciło mi się mocowanie od jednego halogena, dobrze że nie zgubiłam
Cieszę się, że LukaSS też już dotarł, bo się martwiliśmy..
Pozdrawiam,
Gosia
p.s. To była najdłuższa trasa jaką zrobiłam dotychczas moją Teresą. Ten motór jest kapryśny jak jego właścicielka ale mam nadzieję, że już oprzytomniał
p.s.2. Pogoda oczywiście była.. rewelacyjna na dojeździe i fatalna na wyjeździe
p.s.3. Panowie od WSK - szacunŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
-
Siwy
-
O której Gosława dotarliście? Zaraz za naszymi plecami, kiedy zostałem w tyle, była jakaś katastrofa niezła. Trzy karetki, straż do rozcinania pojazdów, policje.. jakaś masakra.
Ja zawsze docieram
I tak jak na pierwszą dłuższą trasę nieźle poganałaś Tereskę
Yogi, normalnie widzę na fotach Bartasa, że założony masz mój tłumik, jakoś na żywo go nie dojrzałem. Może chcesz go sprzedać? Chętnie odkupię--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaO której Gosława dotarliście?i jeden na żarcie. Ale spokojnie jechaliśmy. Od Grójca już mnie strasznie zmuliło ale udało się doturlać
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaI tak jak na pierwszą dłuższą trasę nieźle poganałaś TereskęJeszcze muszę się wieeele nauczyć ale może wraz z wyjeżdżonymi kkm kiedyś się uda
GosiaŁoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...
Komentarz
-
Ja również dziękuję za udany zlot, pomimo udanej integracji niestety nie udało się poznać wszystkich i teraz mam mętlik w głowie jak oglądam zdjęcia ale grunt że impreza udana, pozdrawiam wszystkich.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
King Of Snake
-
chciałbym bardzo wszystkim podziękować za przyjazd,towarzystwo i doskonałą zabawę - dawno się tak nie ubawiłem...
-serdeczne podziękowania dla jurajskiego oddziału GOPR, w szczególności dla Naczelnika, pana Adama Van Der Coghena, który pozwolił nam przypomnieć sobie zasady udzielania pierwszej pomocy w wypadkach komunikacyjnych, organizując profesjonalny pokaz w wykonaniu Ratowników GOPR;
-szczególne uznanie dla kol. Ksenona za perfekcyjną rolę poszkodowanego w ww pokazie;
-Lechu! do zespołu pieśni i tańca!
-Szymek-możesz żyć z organizowania ludziom rozrywki - dawno się nie popłakałem ze śmiechu...
wszystkim niewymienionym,serdeczne podziękowania za świetną atmosferę i profesjonalne podejście do zlotowej,wieczornej integracyji....................................... ...................
w ogóle jesteście wielcy,mnie by się tak daleko nie chciało jechać z domu
Komentarz
-
Zamieszczone przez MarioM06 Zobacz postaDzięki za zlocik, najlepszy na jakim byłem do tej pory, genialni ludzie, dobra organizacja, no i Tenere.
Pozdrawiam Mariusz.
TENERE RZĄDZI.
http://www.youtube.com/watch?v=V5XhKK4jNgA
Super akce!!! Děkuju.
Äeská verze z druhé strany :-D
Komentarz
-
Gdy wkroczę w Ciemną Dolinę nie będę się lękał, gdyż Was poznałem ...................... Serdeczne dzięki za pamięć o "urodzinach", które wszyscy obchodzili tego samego dnia.
Klimat zajefajny i ekstremalnie szybka integracja w połączeniu z niezapomnianym wokalem Lecha dało mi moc przetrwania do następnego zlotu. Wielki pokłon dla ADMINÓW i do zoba !!!!!KTO MA SUPERTENERE - MA LEPIEJ
Komentarz
-
King Of Snake
Komentarz