Super!!! Gratulacje
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pustynna burza 03-05.02.2023
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
Gratulacje dla dzielnej Gosi i małego Ignasia!!! - no i dla Ciebie Siedlar za Twój skromny udział.....
Teraz zamiast pustynnej burzy trzeba zrobić "hołda wjater" czyli pępkowe na najwyższej hałdzie
Aaa druga sprawa!! Jaki skromny udział!?! Teraz to mi się zacznie... Kobita to tylko nosi i rodzi aa facet to się teraz musi pepkowym zająć, przy porodzie być, teraz opiekę na nich wziąć, urlop dwa tygodnie wskakuje- trza zaplanować... Noo i wniosek na 500+ złożyć (a w kacie olej do wymiany)
Jak to kiedyś przeczyta to będę miał przej....e
Komentarz
-
gratulacje. jeżeli termin spotkanka się wykluje to określę się. Nie ukrywam, że czekam na jakaś imprezę, na którą wreszcie uda mi się wstrzelić, bo w tym roku była straaaaaszna posucha.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
przyjmijmy styczeń.... a dokładny termin to jak zobaczymy w prognozach że nie będzie śniegu metr...
Zaplanować można na jakieś dwa tygodnie przed max.
Myślę ze trzeba ogarnąć "bazę" z której wyskoczymy w teren... - taką która pozwoli po piątkowym wieczornym ognisku i "śląskich zabawach ludowych" na bezpośredni wyskok w piach Siedleckiej.
Komentarz
-
a lokalizacja (z grubsza?)Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Jak jeździmy na błędowską to śpimy w miejscowości Skała "młyn Katarzyńskich" wiekowi i specyficzni właściciele z synem ale najważniejsze, że tolerują nasze zachowanie nooo i nie muszę się przedstawiać jak dzwonie wystarczy, że przypominam kilka incydentów, aaa jeśli chodzi o siedlecką to z reguły po niej jechaliśmy do domu lub wracaliśmy do Skały, także wszystko kwestia obgadania. Tym razem ze względu na pogodę może jednak olejemy błędowską ii zaczniemy i skończymy na siedleckiej, zobaczymy bliżej terminu będziemy ustalać
Komentarz
Komentarz