Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ja się piszę. Choć cały czas nie wiem czy uda mi się dojechać na pustynię. Dlatego też nie zapisałem się.
Ale na koszulkę jestem chętny. Nawet dwie. Albo trzy
Abel mi odpowiedział, że
robi hafty i haft na koszulce tego rozmiaru na plecach będzie drogi i nie wygodny w użytkowaniu (gruby) więc proponuje logo przenieść na drugiego cycka. Czyli po prawej logo, po lewej napis. Ja bym wolał logo na karku mniejsze bo na obu cyckach będzie przytłaczająco. szablon-koszulki.jpg
Koszt dalej pozostał by po 35 zł sztuka plus ewentualne wysyłki.
Rozmiarówka: https://www.adler.info/PL/pl/Article...miarow-92/?i=1
żeby nie mieszać z druga listą walcie na priva kto by chciał i ile. 22.01.2018 trzeba złożyć zamówienie, żeby było na zlot więc 21.01 zamykam listę.
1. siedlar - moto
2. pała - moto
3. perez - moto
4. czeczen -moto
5. Mariusz- moto
6.7. Jacu,Kaśka - moto - jak poskłada
8. Erni - moto
9. Marcinjunak - auto, nocleg od piątku
10. mas3 - moto lub auto/moto w zależności od pogody
11. giennios - auto z moto. Mam jeszcze jedno miejsce dla moto plus kierownik, moge kogos zabrac z rmia kielc lub jakos po trasie
12. Wojtek - moto
13. menda - moto
14.Cinek - chyba moto
15. Filip
17. Dwóch od pereza
Wpłaciłem zaliczkę. Kwota za pokój to ok. 33 zł. Będzie to jeszcze zależało jeszcze od tego ilu nas będzie. W każdym razie nie będzie to mniej niż 30 zł. Do zobaczenia!!!
1. siedlar - moto
2. pała - moto
3. perez - moto
4. czeczen -moto
5. Mariusz- moto
6.7. Jacu,Kaśka - moto - jak poskłada
8. Erni - moto
9. Marcinjunak - auto, nocleg od piątku
10. mas3 - moto lub auto/moto w zależności od pogody
11. giennios - auto z moto. Mam jeszcze jedno miejsce dla moto plus kierownik, moge kogos zabrac z rmia kielc lub jakos po trasie
12. Wojtek - moto
13. menda - moto
14.Cinek - chyba moto
15. Filip
17. Dwóch od pereza
18. Daro
19. Beniamin - auto
Wal już do Abela, może się zgodzi na indywidualne zamówienia. Do mnie zeszło zamówień na 11 koszulek. To ogarnąłem (zamówiłem i zapłaciłem) i czekam na wysyłkę.
Komentarz