Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Plan jest by o 10 ruszyć i z reguły to się udaje..
Chętni na kubeczki zlotowe dawać znać, będzie dziesięć bo to minimum i muszę wiedzieć czy nie więcej.
Kurka wodna, jednak nie przyjadę, a już się szykowałem, nawet aku już włożone i naładowane, szkoda
Będziemy w sobotę rano - 5 sztuk.
Junak samochodem ? - jeżeli tak to robisz ognisko Marcinie wziąć Ci pilarkę?
Weź drzewo lepiej bo nie będę palił mokrymi gałęziami.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
właśnie troche suchego by sie przydało ,piłę zabiore.... ja niestety nie ogarnę moto na pustynną ,jjedne części nie dotarły drógich już nie produkują
sie ogniem zajmę
Zgadza się....
Jest tylko jedno małe ale..... starzejemy się... nikt się nie połamał ,nikt nie zarz...ał schodów i nawet Pani nie przyszła z interwencją...
dokładnie Przemo ... a jak przyszedł mgr Paweł ze zjebą ,że za głośno bo jego królewna chce spać ... to sie napił troche wódki i ze dwadzieścia razy nas przepraszał ....
tak po za tym to fajnie was było wszystkich znowu zobaczyć ,next time mam nadzieje będe na moto i może dłuższą traskę sie sklei siedlar
Było zacnie was zobaczyć po tylu latach klamka zapadła ja oglądałem się tych pomarańczy szukam 990 torbę Teresę zostawię na Pamiątkę. Do zobaczenia już prawie wiosną.
Komentarz