Zamieszczone przez marcinjunak
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Rajd tukan 2016
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez gregoszki Zobacz postaJest ktoś chętny pojecieć na kołach ?
Komentarz
-
Witajcie ...
Trochę z opóźnieniem, ale informuję z mieszanymi uczuciami, że lista OFF na Tukanie jest już zamknięta. Dlaczego z mieszanymi ?
Bo bardzo chciałbym, by nasz rajd otarł do wielu
Żeby wszyscy wielcy (dwugarowe lub jednogarowe) mieli się gdzie zabawić i pojeździć... Ale - to jest tak, że logistyka jest nieubłagana, w regulaminie nałożyłem limit 150 w rzeczywistości wystartuje około 180 ... więc nawet biorąc pod uwagę wypuszczanie co 30 s zawodnika na trasę to jest 90 min czekania na swój start... Więc, startujemy z bazy co 50 min w grupach po 60 zawodnikówa więcej ? jak będzie jedna pętla (nie przewiduję) to wtedy się zastanowimy
Na razie przeżyjmy ten TUKAN III z banenem na gębie
Zdróf
Komentarz
-
Zamieszczone przez mas3 Zobacz postaJednak zmiana planów. Wyjazd dzisiaj na 2 moto gdzieś koło 15 z Krakowa - Czyżyny. Lecim na A4.
Jakby ktoś widział obładowaną Tenere i F650GS to machać
Komentarz
-
W niedziele nie jeździłem już na Kłodzku ale to wiesz. W grupie asfaltowej był gość z Krakowa i pojechaliśmy do Kraka na kołach we trzech tyle, że przez Ostrawę mijając drogi główne.
Kolano ... się baniak zrobił. Prawdopodobnie naderwany mięsień, ale będzie pewność po USG. Na razie mam ortezę i chodzę lekko utykając. Jeździć teoretycznie też się da tylko z biegami problem. W górę normalnie palcami wrzucam, ale redukcja już piętą.
I tak uważam, że rajd był ŚWIETNY. @Puntek jak zajrzysz to gratuluje organizacji. @Pablo dzięki wielkie za wsparcie - lżej się jedzie jak wiesz, że o pomoc nie musisz prosić.
Komentarz
Komentarz