Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Niedziela 11.09 - trip na Podlasie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Niedziela 11.09 - trip na Podlasie

Jak w tytule.... planujemy małego tripa 70/30 ON/OFF w kierunku południowego podlasia, start z Wawki lub meeting po drodze.
    Na tą chwilę dwa moto: moja ST i KTM690Enduro

Zapraszamy chętnych ....

Macie jakiś ślad czy jedziecie na czuja?
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

no i wyszło jak zwykle.... - czyli dupa
      Sorry że dopiero teraz odpowiadam ale jak to mówią jest czas tylko nie ma kiedy...

Komentarz

W ten łikend coś?

Komentarz

a jakie propozycje?

Komentarz

Jakby była pogoda to mogę się gdzieś w sobotę bryknąć.
            sigpic

Komentarz

Jeśli by się udało ustalić trasę (200-250 km w obie strony) która pozwoli większości z uczestników pojechać częściowo OFF a mniejszej tylko ON również bym się pisał.

- - - Zaktualizowano - - -

Taką trasę siekneliśmy w zeszły weekend - totalnie ON a uśmiechy też były

Lanciego 7, Warszawa, Polska - Lanciego 7, Warszawa, Polska. 1 dzień i 182 kilometrów nowych przygód. Ty też możesz zaplanować swoją następną podróż z pomocą Furkota.

GOPR2774.jpg
              Ostatnio edytowany przez Mondo Cane; 3348.
              Coś mi za bardzo błyszczy, żeby chciało jeździć...

Komentarz

Mogę coś zaplanować, z tym, że celowałbym raczej w same szutry i leśne drogi + asfalt tylko na odcinkach, gdzie nie da się nic sensownego offem poprowadzić. Raczej bez błota i topienia moto, chyba, że po trasie coś nieoczekiwanie wyskoczy.
                sigpic

Komentarz

Ja jadę na Frombork w piątek z rana więc jak ktoś chce się przejechać trochę z nami to zapraszamy.
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                  sigpic

Komentarz

Jak dla mnie jak najmniej asfaltu. Reszta mniej istotna. Może być poligon, piaski, mogą być szutry - byle ktoś prowadził.

Komentarz

Ustalamy coś? Bo nie wiem które opony zakładać

Komentarz

Zamieszczone przez Prince Zobacz posta
                        Szosowe i wal na Frombork

Komentarz

Zamieszczone przez Prince Zobacz posta
                          Jeśli jesteś chętny to możemy jechać we 2 w sobotę. Z oponami szaleć nie musisz, bo moje kostki są strasznie zjechane, więc będę jechał adekwatnie.
                          Wstępnie widziałbym to tak, żeby startować z okolic Starej Miłosnej / Wiązowny i lecieć szutrami w stronę Bugu. Trasy jeszcze nie robiłem, ale jutro wieczorem bym do tego usiadł, ew. wezmę któryś z moich starszych tracków.

pzdr, Adam
                          sigpic

Komentarz

Brzmi dobrze

Komentarz

Panowie - chetnie w sobotę.
                              Proponuję wschodnie obrzeża Wawy - kierunek Mińsk Mazowiecki i na południe.... jest kilka fajnych miejsc, proponuję 50/50 off/on

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
                              Jeśli jesteś chętny to możemy jechać we 2 w sobotę. Z oponami szaleć nie musisz, bo moje kostki są strasznie zjechane, więc będę jechał adekwatnie.
                              Wstępnie widziałbym to tak, żeby startować z okolic Starej Miłosnej / Wiązowny i lecieć szutrami w stronę Bugu. Trasy jeszcze nie robiłem, ale jutro wieczorem bym do tego usiadł, ew. wezmę któryś z moich starszych tracków.

pzdr, Adam
                              Dajcie znac co i jak - chętnie się podepnę.

Komentarz

Pracuję...
                              X