Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Niedziela 11.09 - trip na Podlasie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Hej,
    mam mały problem ze sprzętem i jeszcze nie jestem na 100% pewien, czy jutro będę mógł jechać.
    Jeśli z mojej strony wypali to raczej wolałybym jechać możliwie szutrami/lasem i ew. powrót zrobić na asfalcie, jeśli będą ku temu przesłanki.
    Trasy jeszcze nie ogarniałem, wieczorem się za to zabiorę jak sprzęt zweryfikuję.

pzdr, Adam
    sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta
      Hej,
      mam mały problem ze sprzętem i jeszcze nie jestem na 100% pewien, czy jutro będę mógł jechać.
      Jeśli z mojej strony wypali to raczej wolałybym jechać możliwie szutrami/lasem i ew. powrót zrobić na asfalcie, jeśli będą ku temu przesłanki.
      Trasy jeszcze nie ogarniałem, wieczorem się za to zabiorę jak sprzęt zweryfikuję.

pzdr, Adam
      Ok daj znać co i jak. Planujemy ruszyć że Starej Miłosnej ok 10.00 z BP tej bez McDonald's :') na razie jesteśmy w dwa moto[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Komentarz

Ok, mam cichą nadzieję, że jeszcze jutro pomarańczka nie wybuchnie. Dziś pierwszy raz od dłuższego czasu przejechałem się bez zatyczek i nieźle się przestraszyłem jak usłyszałem odgłosy z rozrządu. NIemniej rozebrałem, posprawdzałem i nic ewidentnie felernego nie widzę, więc nieśmiało zkładam, że ten typ może tak mieć.

Zaraz siadam do trasy, wstępny plan jest taki, żeby poendurzyć na wschód mijając Mińsk Maz. od południa, a potem odbić na północ, minąć Węgrów od północy i jechać w kierunku Bugu.
        Profil to rekreacyjne endurzenie, raczej nie planuję atrakcji turystycznych po trasie. Powrót rozważam po czarnym, w zaleźności od chęci i czasu.
        Co do wyjazdu sugerowałbym spotkać się o 9.00 (szkoda dnia) pod bramą lotniska w Góraszce.
        Mój tel. 605 146 650.

pozdrawiam, Adam
        sigpic

Komentarz

Przygotowałem ślad. Trasa do Bugu (w okolicach Małkini Górnej) ma ok. 140km, z czego jakieś 80-85% powinno być po miękkim. Dalej jest kilka wariantów w zależności od czasu i entuzjazmu do dalszego endurzenia. Udało mi się wpleść kilka ciekawych miejsc po drodze.
          Proponuję spotkać się pod bramą lotniska Góraszka o 9:00:

Start trasy jest z Wiązowny.
          Prosiłbym o tel. lub SMS (605 146 650) przed wyjazdem z potwierdzeniem.

Trasa do ściągnięcia (KML i GPX):

pozdrawiam, Adam
          sigpic

Komentarz

377 km słuszną linię ma nasz Ojciec założyciel
            Coś mi za bardzo błyszczy, żeby chciało jeździć...

Komentarz

fxrider- dzięki, było zajebiście. Ale ta gleba na łeb to 1/3 dnia mi wykasowała z pamięci.

Komentarz

Wszyscy wrócili o własnych siłach?
                Coś mi za bardzo błyszczy, żeby chciało jeździć...

Komentarz

O siłach własnych My wróciliśmy. Asia wprawdzie wymiksowała sie szybko mimo przewagi w sprzęcie. Wiec przesiadłem sie z tenery na XR i odwaliłem dwie piękne figury. Jednej nie pamiętam ale zbroja pękła. Drugą taką, że rechotałem jeszcze dobrą chwile. Jedno prostowanie dźwigni hampla w XTZ i jedno prostowanie półek w XR. Okolica piękna. Trasa mega. Na pewno tam jeszcze będę !

Adam chyba sie wstydzi za to co odwalałem bo nie przyznaje sie do uczestnictwa w temacie ;D

Komentarz

Adam podeślij proszę w/w trasę w jakimś ogólnym formacie np. na mapie googla (albo opisz pkt na niej kluczowe).
                    Może masz jakieś inne 3-4 godzinne propozycje na las-pole od Wiązownej na wschód?
                    Chyba że masz ochotę dołączyć jutro kiela 9 na "wycieczkę" w tamtą stronę do 13-14? ;-)

Komentarz

Pracuję...
                    X