Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Hej z Krakowa prawdopodobnie ruszamy sobie na spokojnie w czwartek po robocie (około 18) w planach zrobić jakieś 150 km bocznymi drogami. Czy ktoś zna jakąś fajną miejscówkę gdzie moglibyśmy się przenocować, okolice Częstochowy, Radomska. W sosnówce pewnie około 16.
Panowie jest szansa ze się zjawie jest opcja ogarnąć jakieś spanie ??
Trusek, jeżeli chcesz możesz wziąć moją miejscówkę, ja nie dam rady się zjawić :/
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Trusek, mogę Ci oddać moje łóżko jak nie będzie innej opcji, bo i tak będę miał ze sobą spakowany namiot, matę i spiwór (prosto ze zlotu lece na Bałkany).
Hej z Krakowa prawdopodobnie ruszamy sobie na spokojnie w czwartek po robocie (około 18) w planach zrobić jakieś 150 km bocznymi drogami. Czy ktoś zna jakąś fajną miejscówkę gdzie moglibyśmy się przenocować, okolice Częstochowy, Radomska. W sosnówce pewnie około 16.
mam pytanie, będę pierwszy raz na zlocie i chciałbym zapytać co szanowne grono spożywa? tak się składa,że posiadam pewne urządzenie co z wody,drożdży i cukru robi cuda pytanie tylko ile tego zabrać??
Komentarz