Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Czeczen no to miejsce mamy, tylko żeby ktoś z miejscowych tam podjechał i ogarnął tylko miejscówkę. Trasę myślę na majówce objedziemy
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Ja bym wolał pierwszy ale znów powiedzą że jestem banan więc zgodzę się na to co wybierze większość
Mamy na forum kogoś z okolic Kościerzyny?
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Ale cenowo to podobnie wygląda.
A ten pierwszy wydaje się bardziej zorganizowany.
Trzeba robić listę i zobaczymy ile osób chętnych. A przy okazji okaże się która miejscówka.
Nad Jeziorem Wydzydzkim jest od groma takich miejscówek. Byłem tam raz na żaglówkach i wiele razy przejeżdżałem moto koło jeziora. Na mapie google wyświetla sporo fajnych miejscówek na zlot. http://www.polwyseplipa.pl/polwysep-lipa.html
1. Najlepiej żeby ośrodek można było na ten czas opanować w całości...Wiadomo o co kaman -włącznik zapłonu/rura/Benek/strzały/Cypis/mocne wiązanki/bimber - czyli to co najlepsze, wiec duże ośrodki np 200 osób odpadają.
2. Boisko musi być
3. Alternatywa dla jeżdżenia w sobotę - ostatni rejs po zalewie - extra było
Ja mogę z żeglarskiej strony ogarnąć. Jeśli dalej są chętni Czeczen.
Super! - właśnie miałem szukać sterników! - z tym że to mają być Kaszuby(np. jezioro Wdzydzkie - da radę?)... - myślę że znajdzie się kilka osób chętnych- lub nie mających możliwości jazdy - na sobotnie żeglowanie
Co do wyboru miejscówki - trzeba zrobić listę i na podstawie ilości osób zdeklarowanych dokonać wyboru - znając realia to będzie pomiędzy 20-40 osób - w takim wypadku lepsza jest miejscówka kameralna gdzie będą "sami swoi" ze względu na...... - np. Siedlar jakąś petardę odpali pod innym domkiem i dym gotowy...
Lecimy z listą - wpiszcie się jeżeli macie przynajmniej 80% pewności..
Komentarz