Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szuter Rally 1-4.06.2017 Kaszuby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Szuter Rally 1-4.06.2017 Kaszuby

MOże ktoś się wybiera na bananowy zlot albo zna organizatorów? Potrzebował bym ślad z trasy

Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Czemu od razu bananowy? Śladu nikt Ci nie da chyba że podczas rajdu ktoś zapisze. 550 zł za 3 noclegi ze śniadaniem, ogniskiem to nie dużo.

Marcin, jedziesz ze mną w parze?

EDIT: chyba jednak to nie dla mnie, doczytałem w regulaminie że nie liczy się czas przejazdu tylko jego "precyzja".
    Ostatnio edytowany przez AdamB; 2501.

Komentarz

Zamieszczone przez AdamB Zobacz posta
      EDIT: chyba jednak to nie dla mnie, doczytałem w regulaminie że nie liczy się czas przejazdu tylko jego "precyzja".

Wiedziałem że to dla bananów
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      sigpic

Komentarz

Miśki - BJT 2017 będzie w terminie 30.06 - 02.07 2017.... Będzie duuużo taniej i duuużo więcej ciekawych tras

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
          Miśki - BJT 2017 będzie w terminie 30.06 - 02.07 2017.... Będzie duuużo taniej i duuużo więcej ciekawych tras
          Ale to dopiero za miesiąc więc na początku czerwca też by wypadało gdzieś pojechać. Oczywiście na na BJT też będę chciał się wybrać.

Tak czytam to na tych Kartuzach do zrobienia 300km w 3 dni, poj..ło ich czy co, chyba musiał bym jechać na jedynce

Ale tak na serio to się zastanawiam, jeszcze tam nie jeździłem a na zdjęciach wygląda zacnie, bliżęj terminu jeszcze dam znać ale będę chyba szukał pary na wyjazd.
          Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
          sigpic

Komentarz

Też mnie to trochę dziwi.... Frotką z dziewczynami dziennie po szutrach kaszubskich robiłem ze zwiedzaniem i postojami 200-300 km... no chyba że to będzie przeprawowa jazda.

Komentarz

to możemy zrobić jakieś szutrowanie na początku czerwca

Komentarz

Też mnie to trochę dziwi.... Frotką z dziewczynami dziennie po szutrach kaszubskich robiłem ze zwiedzaniem i postojami 200-300 km... no chyba że to będzie przeprawowa jazda.
                Myślę że tylko napisali szutry 300km a reszta będzie asfaltem, nikt by do nich nie przyjechał jak by mieli w ofercie przecinkę

Zamieszczone przez AdamB Zobacz posta
                to możemy zrobić jakieś szutrowanie na początku czerwca
                To jest jakieś rozwiązanie, ale myślę że będzie w tym terminie Mińsk to ewentualnie można połączyć kilka tras mińskowych i mieć swój własny rajd a bazę wspólną.
                sigpic

Komentarz

Jeżeli nie jeździłeś na Kaszubach to masz nad czym myśleć bo jeździ się tam świetnie - szybkie szutry z piaskowymi wstawkami w ilości niesamowitej - chyba tylko na Podlasiu może być ich podobna ilość - warto!

Komentarz

Och nie, w tym terminie planujemy zlot czarownic

Komentarz

Podczas BJT chyba pojadę na trasę off yamahą drag star, bo na KTMie się tam zanudzę

Komentarz

Adam @ Jak pojedziesz tak jak ostatnio swoją trasą "pussy track" to się wynudzisz... jednak jeżeli zdecydujesz się na trasę ADV+ (całkowicie nowa) to już mniej nudy będzie coś mi ten pomarańczowy tak w róż wpada....

Managa@ -zrobimy wam sektor "tylko dla czarownic"

Komentarz

A no zapomniałem ze na bjt to ludzie na slikach jeżdżą po piachu i sie nudzą

Dobra pisać bliżej terminu kto jedzie na Kaszuby.
                          sigpic

Komentarz

Jeżeli nie jeździłeś na Kaszubach to masz nad czym myśleć bo jeździ się tam świetnie - szybkie szutry z piaskowymi wstawkami w ilości niesamowitej - chyba tylko na Podlasiu może być ich podobna ilość - warto!
                            Jak nie byliście na Kaszubach, to powinniście! Podpisuję się tutaj pod tym co napisał Czeczen. Z ekipą od 3 lat staramy się robić dwa wypady w roku na Kaszuby na kilka dni i nawet bez tracków, jadąc przed siebie jakimiś szuterkami ONE SIĘ NIE KOŃCZĄ
                            Przy tym jest tam absolutnie pięknie. Latem, wiosną, jesienią i nawet zimą
                            Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
                            Adwenczur Klab FB
                            Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Pozostaje mi tylko potwierdzić. Mieszkam w Gdańsku, a do pierwszych szutrow mam nie wiem, 5 kilometrów może? Jak już się zaczynają,to można jeździć i cały dzień, nie dotykając asfaltu, ewentualnie go przecinając. A widoki są... Ech... Byle do wiosny!

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Komentarz

Pracuję...
                              X