Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Mnie też w niedziele pewne niedogodności załąpały jak pojechałam za czeczenem to nurt strumyka mnie sciągnął i zakończyłam jazdę przebierając się w spodnie , skarpety i buty Erniego
Jakie ładne określenie! - brzmi profesjonalnie! Ja to określiłem bardziej banalnie - "ryjem w piach"
Jeżeli uda mi się dogadać tą piaskownię to będzie zadanie "kto wjedzie" = 5 pkt i w zależności od wysokości 4,3,2,1..... Jak jest wilgotny piach to idzie dobrze - kiedy podeschnie to tak jak widać na filmiku
Jakie ładne określenie! - brzmi profesjonalnie! Ja to określiłem bardziej banalnie - "ryjem w piach"
Jeżeli uda mi się dogadać tą piaskownię to będzie zadanie "kto wjedzie" = 5 pkt i w zależności od wysokości 4,3,2,1..... Jak jest wilgotny piach to idzie dobrze - kiedy podeschnie to tak jak widać na filmiku
plus kompensata za rodzaj sprzętu....
Czyli dla nas za próbę do próby już 5 pkt
No właśnie, czemu tam podjeżdżasz lekkim ktmem, a nie teresą?
... eeee.... jak to ktoś powiedział "opona słaba" ....
To ma być na trasie advx - będą tez ciekawsze motywy - na razie woda zimna,błoto wybitnie głębokie więc jeszcze nie ma relacji z przejazdu przez te ciekawsze fragmenty - ale mogę zaręczyć że każdy element trasy przetestuję osobiście motocyklem klasy enduro a teresa,dominator,transalp,africa,gs1200..- a według niektórych nawet DL650 to enduro......
Jak tam przygotowania bo Ja niecierpliwie czekam już tylko 1,5 tygodnia :happydancing
Na tą chwilę walczę z przednim kołem, okazało się że trzeba je wycentrować ale jak to w starym sprzęcie nie może być za łatwo, szprychy postanowiły nie dać się odkręcić i konieczna jest wymiana kilku. Przy okazji złapania kapcia w tylnym kole po szutrowaniu w ostatnią niedzielę i zdjęciu go wysypało się łożysko w zabieraku. Ale lepiej teraz niż w drodze na Babę Jagę albo na trasie adventure.
4 dni do rozpoczęcia BJT II a ja jeszcze w czarnej dupie moto nie poskładane ,oj będzie gorąco
Czy będzie jazda z roadbookiem czy można będzie pobrać ślad na gps ??? Bo z tego co słyszałem to ponoć tylko książka
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz