Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Grzegorz w tym roku ma pisać - tak zostało ustalone ponieważ -podobno!?- jestem mało obiektywny
nic takiego nie było ustalane ....
poza tym nie nie wiem czy to jest dobry pomysł i czy wszyscy muszą wiedzieć że czeczen zmienił poranno pobudkową pieśń na Edytę Piaw ....jedyne co godzina została ta sama ...czyli przeciągnięta 6:30 czeczen chętnie dodam coś od siebie ale to kierownik wycieczki powinien zacząć .... czyba że niedzwiedz chiałby rozpocząć
niestety tylko ja miałem camerę więc coś nie długim czasie sklecę ,obecnie trochę brak czasu
jeśli chodzi o rejony starachowic ... no ja bardzo chętnie kilka ścieżek zam
Ja zdycham od dwóch dni, gorączka i glut mnie targają
ale jak ustalicie miejsce i termin to się dopasuję
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
szutrów nie zabraknie w tamtej okolicy, napić się można, etc.
nie podejmę się organizacji, bo mam przechlapny rok akademicki - albo sam mam szkołę, albo siedzę z dzieckiem i do tego ten terminarz na tę chwilę nie jest znany, ale może komuś się spodoba pomysł.
Nie chcę nic mówić ale ta miejscówa jest obok obwodnicy Dęblina wiec trasę już mam, jak by była za krótka to zawsze można dodać coś jeszcze
ale nie mam czasu na takie organizacje więc jak dla mnie zostaje spotkanie przy piwie w wawie
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
junak glut zaraz Ci przejdzie, albo wytrzesz w rękaw.
Organizacyjnie nie problem zadzwonić, jutro tyrknę. tylko termin zostaje... 21-22.10? Ośrodek Tęcza jakkolwiek by się nazwa nie kojarzyła to położony dobrze bo centralnie i północ i południe mogą odjechać łatwiej.
Ile było by chętnych?
Wolałbym żebyśmy się jakoś szybciej określali w temacie spotu. Gotów jestem nawet na rezygnację z wyjazdu na ADV gdyby terminy kolidowały.
1. mas3
2. Beniamin
Komentarz