Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
cześć kierownictwo
nadal tylko 15 osób ,Budrys4x4 nadal nie potwierdził , straszna lipa z listą, trzeba będzie zupki chińskie zabrać ze sobą ,
czy naprawdę nikt więcej nie chce przyjechać na zlot i się spotkać ze starymi oraz poznać nowych kolegów.
Fakt że ostatnio wyglądało że nawet cos chce się ruszyć to nie odwoływałem tych 20 miejsc. ale jutro chyba zadzwonię w tej sprawie do ośrodka .
NO KOLEDZY ,TUCZNO ZAPRASZA
To zrób inaczej, zapytaj czy możemy dopłacić do jedzenia nawet dla tych 15 osób.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Ja to nie mam takich narzędzi ale pisałem do rootolfa więc powinien się tym zająć.
Z drugiej strony to spokojniej będzie jak taka mała grupa się spotka, przynajmniej z każdym będzie można pogadać.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz