Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czerwcowe browarzenie przy Tenerze?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Czerwcowe browarzenie przy Tenerze?

Co Wy na to? Może 16 lub 17 czerwca (środa, czwartek) w 66? Spotkanie przedzlotowe? Godzina 19?
    Wpisywac się, ponieważ trzeba rezerwowac stolik na zewnątrz. W środku nie da się wytrzymać.
    Ja bez moto - jak zwykle. Dziad barowy jedzie do kanjpy się napić, a nie polansować Gosia

Luk.
    --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Dla mnie lepsza środa niż czwartek ale jak innym bardziej czwartek niż środa, to nie będę robić problemów i się dostosuję
    Łukasz, ja wszystko rozumiem..

Pozdrawiam,
    Gosia
    Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

To może i ja bym się pokazał w końcu, a dobrze przed zlotem wszytko ugadać.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

a mi nigdy nic nie pasuje, chyba zdziadziałem doszczętnie...
        Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Oj, Xieciu.. Jak mawia staropolskie przysłowie - złej tańcownicy to i majtki w kroku przeszkadzają
          Nie marudź, przyjeżdżaj

Ja optuję jednak jeszcze bardziej na środę, bo w czwartek delegacja mi się kroi i nie będzie mnie w Wwie

Pozdrawiam,
          Gosia
          Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Można się nieśmiało dołączyć?
            ------------------------------------------------------------------
            Trzeba kochać wszystkie motocykle.

Komentarz

Zamieszczone przez pawlos133 Zobacz posta
              Można się nieśmiało dołączyć?
              Nawet trzeba!

Komentarz

To jak, Łukasz? Aktualne to? Jakie są ostateczne ustalenia, a raczej decyzje?

Pozdrawiam,
                Gosia

Komentarz

Dziś o 19 w 66.

Komentarz

Podjechałam prosto z roboty 19:45, nie było nikogo, chwilę poczekałam i wróciłam do domu. Inną razą..

Pozdrawiam,
                    Gosia

Komentarz

To dobrze że nie pojechałem bo chciałem jechac wcześniej, jeszcze nie potrzebnie bym się zdenerwował
                      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                      sigpic

Komentarz

a może ognisko?

a może tak po weekendzie wykomy ognisko za Kabackim

miejsce jest, pomysł podsunął BLADY

ja dziś kończę się pakować i jutro duuuuuuużym lobem zawijamy na Morsko, zwiedzając po drodze caluśką Wyżynę
                        ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                        FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Ja na zlot nie pojadę, bo m.in. motór niejezdny..
                          A do Powsina mogę podskoczyć rowerem

Tylko w łykend to tam jest straszny jarmark - obczaiłam w ostatnią sobotę. Normalnie jak na plaży w Łebie
                          Więc może lepiej jakoś w środku tygodnia?

Pozdrawiam,
                          Gosia

Komentarz

Dziękuję za tłumne przybycie. Ok. 19.30 nie było nikogo.

Kiedyś też tak było....

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Pracuję...
                              X